Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014

Συγκλονιστική μαρτυρία φοιτήτριας που επέβαινε στο μοιραίο λεωφορείο

«Ήμουνα στη μέση του λεωφορείου από τη μεσαία πόρτα επιβίβασης και ήμουν ξαπλωμένη και χτύπησα το κεφάλι μου. Όλα τα καθίσματα είχαν γίνει ένα πράγμα από εμένα και μπροστά, είχε γίνει μια μάζα το λεωφορείο με τη νταλίκα», λέει στο Mega η 22χρονη.

Η κοπέλα που βγήκε ζωντανή ............


μέσα από τα συντρίμμια του λεωφορείου του ΚΤΕΛ, επισημαίνει ότι ο οδηγός από την αρχή του ταξιδιού οδηγούσε επικίνδυνα.

«Ο οδηγός δεν πήγαινε από την αρχή καλά, σε μια στροφή έξω από τα Γιάννενα μπήκε με μεγάλη ταχύτητα, η οποία ήταν κλειστή και πήγε να πέσει εκεί το λεωφορείο και σε κάποιο άλλο σημείο που δεν ήταν ευθεία δεν μπορούσε να κρατήσει σε πορεία το λεωφορείο, του έφευγε» αναφέρει.

Όλα έγιναν ξαφνικά και κανείς από τους επιβάτες δεν πρόλαβε να αντιδράσει, αφού όπως περιγράφει, ο οδηγός του λεωφορείου ούτε καν φρέναρε πριν από τη σύγκρουση.

«Όταν τρακάραμε δε φρέναρε, έπεσε πάνω με δύναμη και το μόνο που καταλάβαμε ήταν το μπαμ που έγινε και εκείνη τη στιγμή να μας βγάζουν έξω, γίναν όλα σε δευτερόλεπτα» σημειώνει.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της τροχαίας Θεσσαλονίκης, την ευθύνη για το δυστύχημα φέρει ο οδηγός του λεωφορείου, αφού οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές και είχε ορατότητα.

Από τους 22 τραυματίες, στην πλειοψηφία τους φοιτητές που επέστρεφαν στις σχολές τους μετά τις διακοπές των γιορτών, οι 10 έχουν πάρει εξιτήριο. Από όσους εξακολουθούν να νοσηλεύονται, πιο σοβαρά είναι ο οδηγός του λεωφορείου, ο οποίος έχει ακρωτηριαστεί και βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς και μια κοπέλα που έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά έχει διαφύγει τον κίνδυνο.
imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...