Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

Παρουσία ΜΑΤ το Περιφερειακό συμβούλιο στην Τρίπολη

Παρουσία ΜΑΤ, διεξάγεται αυτήν την ώρα το Περιφερειακό Συμβούλιο στο Αποστολοπούλειο Κέντρο Τρίπολης. Τα ΜΑΤ συγκεντρώθηκαν στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου από πολύ νωρίς, δίνοντας με το στίγμα τους την εικόνα ότι τελικά το εν λόγω συμβούλιο δε θα διεκπεραιωθεί ομαλά.
Αγανακτισμένοι κάτοικοι, αμήχανοι .........


περιφερειακοί σύμβουλοι και πολλή ένταση τα κύρια συστατικά του σημερινού Περιφερειακού Συμβουλίου.
Η αστυνομία περιφρουρεί και εξωτερικά αλλά και εσωτερικά τον χώρο, ενώ ακόμα και στους δημοσιογράφους τηρείται αυστηρό «πέρασμα» για παρακολούθηση του συμβουλίου.
Απαγορεύεται η είσοδος σε κατοίκους, ενώ περνούν εντός αιθούσης συνεδρίασης μόνο περιφερειακοί σύμβουλοι και μόνο συγκεκριμένα ονόματα δημοτικών και λοιπών ιθυνόντων του θέματος, αφού πρωτίστως έχουν αναγραφεί σε ονομαστική λίστα.
Οι κάτοικοι Παλαιόχουνης, Κερασταρίου, Ασέας, Μεσσηνίας και Καλλιρόης, σύσσωμοι δίνουν το παρών ενώ δε λείπουν τα «γιουχαρίσματα», σε πολιτικά πρόσωπα, που κατά τη γνώμη τους ευθύνονται για περιβαλλοντικό «έγκλημα».
Ωστόσο, αναμένεται στο σημερινό ΠΕ Πελοποννήσου, να δείξουν εκείνοι που προασπίζονται τη μελέτη την περιβαντολλογική, ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, μιας και η όλη διαδικασία κρίνουν ότι έχει ελεγχθεί πρωτίστως επιστημονικά και δε θα επιβαρυνθεί καμία ανθρώπινη ζωή αλλά ούτε και το περιβάλλον.
arcadiaportal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...