Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2014

Πίσω στη δραχμή στέλνει την Ελλάδα ο Ντάνιελ Φάραντζ

Την επιστροφή στο εθνικό νόμισμα πρότεινε ως τη μαγική λύση για την επιστροφή της Ελλάδας στην ανάπτυξη ο βρετανός ευρωβουλευτής, Ντάνιελ Φάραντζ.

Μια ημέρα μετά την επίθεσή του στο Αντώνη Σαμαρά στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο Φάρατζ επέμεινε στους υψηλούς τόνους.........


 κατά του πρωθυπουργού μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ: «Δεν νομίζω ότι αυτό που είπα ήταν προσβλητικό για τον ελληνικό λαό. Προσβλητική είναι η υποκρισία του Αντώνη Σαμαρά που υποδύεται ότι αντυπροσωπεύει την κυρίαρχη βούληση».

«Αν συνεχίσετε να κάνετε ό,τι σας λένε, θα καταστραφείτε» συνέχισε την αντευρωπαϊκή του ρητορική ο Βρετανός ευρωβουλευτής υποστηρίζοντας ότι όσο περνάει ο καιρός θα δημιουργηθεί «κύμα» επιστροφής στο εθνικό νόμισμα. «Θα είναι δύσκολα, αλλά θα ανακτήσετε τη δημοκρατία σας» υποστήριξε ο Φάραντζ συμπληρώνοντας: «Είναι πιο επικίνδυνο να παραμείνετε στην Ευρωζώνη, παρά να φύγετε από αυτήν».

Ερωτηθείς, τέλος, για το θέμα των Μαρμάρων παρέπεμψε στη διεξαγωγή της συζήτησης όταν βγει η Ελλάδα από το ευρώ και «κερδίσει τη δημοκρατία» της.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: