Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Σκληρή κόντρα Γεωργιάδη - Καμμένου

Στα άκρα τείνει να οδηγηθεί η κόντρα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου και του υπουργού Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη, μετά τις χθεσινές καταγγελίες του υπουργού ότι ο κ.Καμμένος ..............


διαθέτει εξοχικό που έγινε με επιδότηση τουριστική μονάδα, όπως και ο Μ. Λιάπης.

Ο Πάνος Καμμένος αντέδρασε σήμερα έντονα, χρησιμοποιώντας απαξιωτικές εκφράσεις όπως «κότα» και «φασιστοειδή», ενώ είπε το σπίτι είναι τουριστική μονάδα 10 δωματίων, ιδιοκτησίας της πεθεράς του.

Η επιχείρηση αυτή, όπως είπε ο κ. Καμμένος, έχει κλείσει προ πενταετίας όταν σύμφωνα με τον νόμο έληγε η υποχρεωτική διάρκεια λειτουργίας της.

Σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο έγινε έλεγχος το 2010 και από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και από τον ΕΟΤ, όταν υπήρξαν σχετικά δημοσιεύματα στο διαδίκτυο. «Να σταματήσει να παριστάνει την "κότα" και να ζητήσει την άρση της ασυλίας του (...) με αυτό τον τύπο θα τα πούμε μόνο στη δικαιοσύνη, δεν ασχολούμαι με τα φασιστοειδή του Σαμαρά»... είπε μεταξύ άλλων.

Σε παρέμβασή του, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε ότι όπως και στην περίπτωση Λιάπη, που είχε πάρει την επιδότηση η θεία του, έτσι στην περίπτωση Καμμένου είχε πάρει την επιδότηση το 2004 η πεθερά του. Πρόσθεσε, δε, ότι, όταν το 2010 έγινε έλεγχος, η πεθερά του εμφάνισε δύο αποδείξεις, η μια εξ' αυτών είχε κοπεί από τον κ. Καμμένο.

«Εγώ ήρθα στο δικαστήριο, ο κ. Καμμένος δεν ήρθε, τα περί κότας τού τα επιστρέφω. Σε μια εβδομάδα στη δίκη για το σκάφος του να είναι στο δικαστήριο, όχι να κρυφτεί πάλι. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ ψηφίστηκε να μην αρθεί η ασυλία μου. Έχει περάσει η εποχή που λασπολογούσε τους πάντες. Ο "γενναίος" μόλις με βλέπει το βάζει στα πόδια» είπε ο κ.Γεωργιάδης.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: