Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

ΣΟΚ στην Β.Κορέα: Ο Κιμ πέταξε τον θείο του σε 120 σκυλιά!

Φρικωδία στην Β. Κορέα: Σοκ και αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις αναφορικά με τις λεπτομέρειες της εκτέλεσης του θείου του ηγέτη της χώρας, Κιμ Γιόνγκ Ουν, ο οποίος φέρεται να έριξε τον Γιανγκ Σονγκ Τάεκ γυμνό σε 120 πεινασμένα άγρια σκυλιά για να ............


τον κατασπαράξουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της κινεζικής Wen Wei Po, τα σκυλιά πέρασαν μία ώρα με την ομάδα των καταδικασμένων σε μία διαδικασία που ονομάζεται "quan jue" ή αλλιώς "εκτέλεση από σκυλιά".

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο βορειοκορεάτης ηγέτης διέταξε να γδύσουν τον 67χρονο θείο του και να τον ρίξουν -μαζί με πέντε συνεργάτες του- σε κλουβί με 120 σκυλιά, τα οποία είχαν αφεθεί νηστικά για τρεις ημέρες.

Το ρεπορτάζ της κινεζικής εφημερίδας αναφέρει ότι η διαδικασία εποπτευόταν από τον ίδιο τον Κιμ Γιονγκ Ουν, παρουσία 300 ανώτερων αξιωματούχων.

Σε αντίθεση με άλλες εκτελέσεις πολιτικών κρατουμένων από εκτελεστικά αποσπάσματα, η απάνθρωπη πρακτική σχεδιάστηκε ειδικά για τον πιο μισητό άνθρωπο του βορειοκορεατικού καθεστώτος.


Οι λεπτομέρειες δημοσιεύτηκαν σε εφημερίδα που θεωρείται ως φερέφωνο της κυβέρνησης του Πεκίνου στο Χονγκ Κονγκ.
Εκτιμάται ότι αποτελεί ένα σημάδι ότι οι αρχές της Κίνας αρχίζουν να χάνουν την υπομονή τους με τον ανεξέλεγκτο γείτονά τους.

"Αποφασίσαμε να απομακρύνουμε τους φραξιονιστές που λειτουργούσαν στο κόμμα μας"
, δήλωσε την Πρωτοχρονιά ο Κιμ Γιονγκ Ουν για τον Γιανγκ Σονγκ Τάεκ, τον άνθρωπο που λειτούργησε ως προστάτης του όταν διαδέχθηκε στην εξουσία τον πατέρα του Κιμ Γιονγκ Ιλ.
nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: