Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Δείτε πως το ανδρικό σπέpμα ξεσκεπάζει τις άπιστες γυναίκες!

Εάν ένας άνδρας ανησυχεί ότι η σύντροφός του πρόκειται να τον απατήσει, το σπέpμα του προδίδει τον κίνδυνο απιστίας!

Σύμφωνα με την κλινική σeξολόγο Δρ Λίνζι Ντο, έως και το 40% του σπέpματος των ανδρών αποτελείται από κύτταρα ............


«καμικάζι» ή κύτταρα «μαχητές», τα
οποία δρουν ώστε να εξαλειφθεί ο ανταγωνισμός από έναν άλλο άνδρα που πρόκειται να γονιμοποιήσει το ωάριο.

Όταν ένας άνδρας υποψιάζεται πως υπάρχουν πιθανότητες απιστίας, ο αριθμός αυτών των επιθετικών κυττάρων αυξάνεται ώστε να αντιμετωπιστεί η επικείμενη απειλή.

Η Δρ Ντο δήλωσε πως «οι ερευνητές μελέτησαν το σπέpμα στο μικροσκόπιο και εντόπισαν το σπέρμα καμικάζι». Μάλιστα, μεγάλο ποσοστό του σπέρματος που παράγεται στοχεύει στην εξάλειψη του σπέpματος που προέρχεται από έναν άλλο άνδρα.

Αυτό σημαίνει ότι το σπέpμα καμικάζι δεν παράγεται ώστε να γονιμοποιήσει το ωάριο. Αντιθέτως, παράγεται αποκλειστικά και μόνο για να αποτρέψει τη γονιμοποίηση από ξένα κύτταρα σπέpματος.

Η Δρ Ντο περιγράφει αυτή τη διαδικασία ως «παρεμπόδιση». Τα κύτταρα καμικάζι περιπλέκουν τις ουρές τους ώστε να στήνουν παγίδες, εμπόδια και φράγματα ενάντια στο ανταγωνιστικό σπέpμα.

Όταν λοιπόν υπάρχουν υποψίες ότι η σύντροφος δεν είναι πιστή, το ανδρικό σώμα παράγει περισσότερο σπέpμα καμικάζι, καθώς η απειλή μοιάζει μεγαλύτερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...