Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013

ΚΩΤΣΟΒΟΣ: ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Αντί καμπάνιας συστράτευσης για την ανακούφιση των πληγέντων, αντί οργάνωσης με τη συμμετοχή αρμόδιων κοινωνικών φορέων και εθελοντικών οργανώσεων για την αμεσότερη αποκατάσταση των ζημιών, ο δήμαρχος και η παρέα του έστησαν νέα τηλεοπτική σειρά προβολής τους.

Σ΄αυτήν πρωταγωνιστές είναι γνωστοί ............


έμμισθοι κονδυλοφόροι και ρεπόρτερς με τη συμμετοχή πολιτών και συμβούλων, όπου χωρίς να τους ρωτούν ή να απαντούν για το μεγάλο θέμα των ζημιών και της θεομηνίας, στήνονται για να εξυμνούν τον δήμαρχο και να βρίζουν την αντιπολίτευση ! Χάθηκε και ο παραμικρός σεβασμός στην νοημοσύνη όλων. Μαγική εικόνα οι πλημμύρες στον Δήμο. Τα αθηναϊκά μέσα δείχνουν ότι «πνιγήκαμε», μερικά γνωστά τοπικά όμως έχουν μόνο ευχαριστίες πρός τον ηγέτη και βολές κατά όλων των άλλων, από σχολιαστές της πλάκας και καθ΄υπόδειξη άτομα.
Δεν έχουν ξαναγίνει αυτά τα ούτε στην πιο αρρωστημένη φαντασία. Όλοι οι συμπρωταγωνιστές αυτού του αίσχους, ξεπέρασαν όχι μόνο το κάθε όριο της υποστήριξης και προπαγάνδας, αλλά κτύπησαν κόκκινο στην γελοιότητα και την υποτέλεια. Σαν τους παπαγάλους και τις μάϊνες, που αποστηθίζουν και επαναλαμβάνουν το αφεντικό τους, για να τους βάζει σπόρια στο κλουβί.
Περνάμε μέρες μεγάλης κρίσης τελικά, όχι βέβαια κρίσης συνείδησης, αφού γι΄αυτή δεν τίθεται θέμα...

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...