Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2013

Σύσκεψη στο Άργος μετά τις καταστροφές

Κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη, τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιάννη Μανιάτη, τον υφυπουργό Πολιτισμού Γιάννη Ανδριανό έχει φτάσει στο 'Αργος όπου πραγματοποιείται σύσκεψη, για τα τελευταία γεγόνοτα που έχουν προκληθεί από τις αντίξοες καιρικες συνθήκες. Επίσης ............


στη σύσκεψη συμμετέχουν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης,ο δημάρχος 'Αργους Δημήτρης Καμπόσος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσος Χειβιδόπουλος,ο βουλευτής Δημήτρης Κοδέλας,ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς,ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Σιδέρης ο διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου αρχιπύραχος Κωνσταντίνος Γιόβας και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Το Άργος τα τελευταία 24ωρα πλήττεται από πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και πυροσβέστες που έφτασαν απ' όλη την Πελοπόννησο και οι δυνάμεις της Πολιτικής Προστασίας στην πόλη του 'Αργους, δίνουν μάχη προκειμένου να διασώσουν πολίτες και τις περιουσίες τους από τα ορμητικά νερά δύο ξεροπόταμων, που υπερχείλισαν και ανέβασαν τη στάθμη του νερού στο μεγαλύτερο τμήμα της πόλης, κυρίως στις ανατολικές συνοικίες.

(Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

www.argolidaportal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: