Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Ο Καμπόσος κατηγορεί την αντιπολίτευση για παραλήρημα!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η αντιπολίτευση παραληρεί.
Δεν προσήλθαν στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας όπου ενημερώθηκε το σώμα για την κατάσταση. Ήταν απόντες την πιο κρίσιμη στιγμή και τώρα δηλώνουν και αποκλεισμένοι.

Στον πυρετό των αιτημάτων που δέχεται αυτή η δημοτική αρχή για να ικανοποιήσει .........


τα δίκαια αιτήματα των πληγέντων από τη Θεομηνία ακόμη μια φορά κατηγορείται από την αντιπολίτευση γιατί δεν εκλήθησαν στη σύσκεψη με τους υπουργούς. Ενώ δεν πέρασαν από το Δημαρχείο ούτε για μια στιγμή να ενημερωθούν για την κατάσταση και να δείξουν εμπράκτως το ενδιαφέρον τους.

Να τους θυμίσουμε πως τη Δευτέρα το μεσημέρι, στην πρώτη ημέρα της διαχείρισης της κρίσης με όλους τους ανθρώπους του δήμου, αιρετούς και μη, σε πυρετώδεις προσπάθειες για την ανακούφιση πληγέντων και υποδομών, υπήρχε προγραμματισμένο δημοτικό συμβούλιο στο οποίο έγινε ενημέρωση από το Δήμαρχο για το υπό εξέλιξη σχέδιο αντιμετώπισης της κρίσης από το οποίο απείχαν! Ήταν απόντες την πιο κρίσιμη στιγμή! Και τώρα ζητούν και τα ρέστα!

Όπως και το βράδυ της Κυριακής όπου έγιναν ολονύχτιες προσπάθειες επίσης απείχαν τόσο από το συντονιστικό κέντρο που είχε στηθεί, όσο και από τη μάχη του δρόμου. Κάποιοι ήθελαν προφανώς εκείνη την ώρα έγγραφη πρόσκληση με δόξες και τιμές...

Αντιθέτως από την άνεση του καναπέ τους οι επικεφαλής της αντιπολίτευσης πόσταραν στο facebook αντιπολιτευτικές κορώνες. Ώρα; 11:20, Κυριακή βράδυ. Στην κορύφωση της πλημμύρας!!

Εχθές επίσης επιδόθηκαν με περισσή άνεση χρόνου και ανακοινώσεις απέναντι σε μια αρχή υπό κρίση. Σε ένα δήμο που βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης θέλουν να εξασκήσουν την αντιπολιτευτική τους ικανότητα.

Αυτοί είναι. Τους αφήνουμε στην κρίση των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: