Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

ΟΧΙ Πολύδωρα για το φόρο ακινήτων-Διεγράφει από την Κ.Ο της Ν.Δ

Διαγράφηκε από την κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας ο βουλευτής Βύρων Πολύδωρας, μετά την καταψήφιση του νομοσχεδίου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων στη Βουλή.Είχε προαναγγείλει από την Παρασκευή ότι θα ψηφίσει «όχι» με την φράση: «Τι είδους πολιτική είναι αυτή που πατάει τους νοικοκυραίους στο λαιμό; Και θέλετε ............


να το ψηφίσω εγώ αυτό;»Εκανε πράξη την προειδοποίησή του ο Βύρωνας Πολύδωρας και καταψήφισε το σχέδιο νόμου για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων διαφοροποιούμενος από την κυβερνητική γραμμή. «Όχι στο σύνολο», δήλωσε ο βουλευτής Β' Αθήνας κατά τη διάρκεια της ονομαστικής ψηφοφορίας για τον ΕΝΦΙΑ και πραγματοποίησε την απειλή που είχε εκτοξεύσει το βράδυ της Παρασκευής ότι δεν θα δώσει ούτε καν ψήφο ανοχής σε ένα νομοθέτημα με το οποίο δήλωσε ότι διαφωνεί.

Με την απόφασή του να παραβλέψει την κομματική γραμμή, ο κ. Πολύδωρας έθεσε εαυτόν εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, έλεγαν συνεργάτες του πρωθυπουργού. Η επίσημη απόφαση του Αντώνη Σαμαρά για την απομάκρυνση του κ. Πολύδωρα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ αναμένεται να ανακοινωθεί μετά το τέλος της ψηφοφορίας για τον ΕΝΦΙΑ.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: