Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΚΩΤΣΟΒΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΩΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΘΕΟΜΗΝΙΕΣ!

Αυτή τη φορά εχθρός του ήταν ο ίδιος ο Θεός ! Αντί σιωπής και συγγνώμης για τις βαρύτατες ευθύνες και παραλείψεις της αποκλειστικής διοίκησής του, πέρασε σε αντεπίθεση μέσω των ΜΜΕ αλλά της παράταξής του κατηγορώντας την αντιπολίτευση για...μή βρεγμένα παντελόνια !

Ούτε μπροστά στη θεομηνία ..............


και την καταστροφή σταμάτησε ο δήμαρχος

Με αυτή την τάχα εξυπνάδα του, όλοι κατάλαβαν πώς σκοπός του χθές, ήταν να φωτογραφηθεί ..βρεγμένος (όπως όμως ήταν όλοι στο Αργος) για εικονική επίκληση ηρωισμού και όχι για ουσιαστική επίλυση οιουδήποτε προβλήματος. Αν είχε πράγματι τέτοιο στόχο θά είχε την ευαισθησία να συγκαλέσει άμεσα ή τουλάχιστον σήμερα πρωί έκτακτο Δ.Σ. για την λήψη άμεσων αποφάσεων για την επίλυσή τους και την ανακούφιση των πληγέντων. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, ούτε με ένα τηλέφωνο...

Έτσι και χωρίς να έχουμε την υποχρέωση να απολογηθούμε τουλάχιστον σ΄αυτόν για τις αυτόνομες ενέργειες καθενός μας επί τόπου των προβλημάτων (ο κόσμος ευτυχώς ξέρει), του υπενθυμίζουμε πως:
Τη διοίκηση δήμαρχε ασκούν οι υπεύθυνοι του κάθε τόπου και όχι οι φωτογραφίες και τα βιντεάκια για κουκουλώματα μαζί με τον αποκλεισμό κάθε αντίλογου.

Τα προβλήματα από τις σοβαρές διοικήσεις προβλέπονται, καταγράφονται και οργανώνονται οι λύσεις τους πρίν να δημιουργηθούν με τη συμμετοχή όλων των θεσμικών αρμοδίων και όχι με την παρέα μας.

Η λάσπη που επιλέγει στα δύσκολα, αυτή τη φορά τον έπνιξε κυριολεκτικά μαζί με τα λάθη του. Τα αποκλειστικά δικά του λάθη και την αλαζονεία του.

Του επιστρέφουμε τα περί τάχα αδιαφορίας μας και τον παραπέμπουμε στις κραυγές απόγνωσης του κόσμου για τις τεράστιες ευθύνες του, σε όλο το μήκος και πλάτος του Δήμου.
Σ΄αυτούς ας απολογηθεί μόνος του, όπως επέλεξε και πήρε και τις αποφάσεις διαχείρισης τέτοιων θεμάτων και πρίν και μετά την θεομηνία.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: