Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2013

Παπαδοπούλου: Είναι ανέκδοτο να με εγκαλούν αυτοί που χρησιμοποίησαν τη Ν.Δ. ως μέσο για να καταλάβουν την εξουσία

Είναι τουλάχιστον αστείο να με εγκαλούν για νεοδημοκρατικοφροσύνη αυτοί που όταν εγώ κι πολλοί άλλοι παλεύαμε για τη Ν.Δ. χωρίς να περιμένουμε ανταποδοτικά οφέλη αυτοί δραστηριοποιούνταν κάπου ανάμεσα σε ΠΑ.ΣΟ.Κ και τη νεολαία της ΕΠΕΝ.
Είναι ανέκδοτο αυτοί που χρησιμοποίησαν τη Ν.Δ. ως μέσο για να καταλάβουν την εξουσία να ..........


εγκαλούν εμένα που αγωνίζομαι επί χρόνια για την επικράτηση της ιδεολογίας της κάτι που αυτοί δεν γνωρίζουν γιατί δεν ήταν ποτέ στη Ν.Δ. , από που να το ξέρουν αφού κινούνταν στις παρυφές του φασισμού και του βολέματος.
Ας μάθουν λοιπόν οι όψιμοι και κατά περίπτωση νεοδημοκράτες πως θα συνεχίσω να κάνω ενυπόγραφη δημόσια κριτική μιας κι εγώ έχω συμπορευτεί με στελέχη που είχαν και και έχουν πολιτικό υπόβαθρο και ανιδιοτελείς σκοπούς, έχω συμπορευτεί με ανθρώπους που εργάστηκαν να περάσουν αξίες και αρχές που οι όψιμοι δήθεν νεοδημοκράτες δεν τις έχουν ούτε ακουστά.
Ας μάθουν λοιπόν πως εγώ θα είμαι εδώ ακόμα κι όταν αυτοί θα περιδιαβαίνουν όπως έχουν μάθει έως τώρα σε άλλα κόμματα αφού έτσι θα τους βολεύει, ας μάθουν λοιπόν όλοι αυτοί πως καλό είναι να αντιληφθούν το "ύψος"τους και να το κλείνουν όταν πρέπει για να μην το ανοίξω εγώ.

Σωτηρία Ε.Παπαδοπούλου
Μέλος της ΝΟ.Δ.Ε Αργολίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...