Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ισχυρή έκρηξη στο ενεχυροδανειστήριο του Τάσου Μητρόπουλου

Λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα ένας τεράστιος θόρυβος ξύπνησε την Καλαμάτα, μια δυνατή έκρηξη σημειώθηκε στο ενεχυροδανειστήριο του Τάσου Μητρόπουλου στην οδό Σταδίου.
Νωρίς το πρωί έφτασε στην Καλαμάτα κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής απο την Τρίπολη . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ..........


η έκρηξη πυροδοτήθηκε με καλώδιο από μακρινή απόσταση από το σημείο. Στο Κατάστημα βρέθηκαν πριν λίγη ώρα και οι ιδιοκτήτες του Τάσος Μητρόπουλος και Νένα Χρονοπούλου.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Σήμερα (21.11.2013) πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, προκλήθηκε έκρηξη από αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος είχε τοποθετηθεί έξω από κατάστημα-ενεχυροδανειστήριο και είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών στο κατάστημα, σε δύο (2) οχήματα και σε πέντε (5) παρακείμενα καταστήματα. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Υλικές ζημιές έχουν σημειωθεί  σε 8 μαγαζιά ενώ από θαύμα δεν υπάρχει ούτε τραυματισμός αφού εκείνη την ώρα η κίνηση είναι έντονη λόγω των νυχτερινών μαγαζιών της περιοχής.
Τα βέβαιο είναι ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό ενώ στο σημείο περιμένουν ειδικό κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής από την Αθήνα.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: