Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ΚΑΜΠΟΣΟ-ΚΩΤΣΟΒΟ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ COBRA
ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΩΝ  ΤΟΥ ΑΡΓΟΥΣ
Συνεχίζεται ο αγώνας των αιώνια βολεμένων του Άργους να βρεθεί υποψήφιος δήμαρχος "κοινής αποδοχής" .Όχι φυσικά για το καλό του Δήμου.Για τη πάρτη τους ενδιαφέρονται και ψάχνουν το θύμα για να εκβιάσουν Καμπόσο και Κωτσοβό μπας και πάρουν κανένα κομματάκι από την πολιτική πίτα που είναι ...........


στο τραπέζι εν 'όψει εκλογών.Ειδικά μετά και τη σίγουρη υποψηφιότητα από το ΣΥΡΙΖΑ το πράγμα δυσκολεύει.Το ξέρουν το παιχνιδάκι από παλιά.Χρόνια τώρα τρώνε και πίνουν στην υγεία των κορόιδων.Βρήκαν το μάστορα τους όμως,γιατί Καμπόσος σαν δήμαρχος και ο Κωτσοβός σαν υποψήφιος,δεν τους κάνουν τα κέφια.Βέβαια από παντού τρώνε πόρτα,αφού κανένας σοβαρός δεν είναι διαθέσιμος να γίνει αλοιφή ανάμεσα σε Καμπόσο και Κωτσοβό.Πάντως επειδή πολλοί έχουν τη λόξα να γίνουν δήμαρχοι στο Άργος όλο και κάποιο κορόιδο θα βρεθεί να παίξει το παιχνίδι τους.Μέχρι να πάρουν αυτό που θέλουν φυσικά.Μετά θα τον αμολήσουν και θα "φάει" το ξύλο της αρκούδας και από τους δύο.
Θα επανέλθουμε.......
by iceman

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΤΗ ΠΟΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ . ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΙΧΤΟ ΔΙΔΥΜΟ . ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΕΦΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ .ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ , ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΤΟ ΦΟΥΜΟ . ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΨΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟ .