Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Περίεργη υπόθεση σε Δημοτικό Σχολείο του Άργους

Αναστάτωση έχει δημιουργηθεί σε δημοτικό σχολείο του Άργους, έπειτα απο προφορική καταγγελία γονέων, οτι την ώρα των θρησκευτικών, δασκάλα του Δημοτικού φέρεται να αναφέρθηκε στην ιαπωνική ενεργειακή τεχνική ρείκι και σύμφωνα με φήμες, άφησε κάποια παιδιά μέσα στην αίθουσα ...........


την ώρα του διαλείμματος, για να προσέχουν ενα αναμμένο κερί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Δασκάλα και ο Διευθυντής του Δημοτικού σχολείου έχουν κληθεί να δώσουν κατάθεση, αύριο Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013, στον Εισαγγελέα Ναυπλίου.

Μέχρι σήμερα, η δασκάλα συνεχίζει τις αρμοδιότητες της στο σχολείο και διδάσκει κανονικά το μάθημα της στα παιδιά. Σύμφωνα όμως με φήμες, ήδη έχουν αποχωρήσει κάποια παιδιά απο το σχολείο και άλλα μένουν σπίτι, μέχρι η δασκάλα να δώσει κατάθεση στον εισαγγελέα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον Διευθυντή του σχολείου, τόσο ο ίδιος όσο και η δασκάλα δεν θέλησαν να μιλήσουν για το γεγονός.

Ο Διευθυντής το μόνο που ανέφερε είναι οτι δεν έχει γίνει έγγραφη καταγγελία απο το σύλλογο ή απο κάποιο γονέα, επιβεβαιώνοντας όμως οτι θα επισκεφθούν αυτός και η δασκάλα, αύριο Τετάρτη στον Εισαγγελέα, για να δώσουν εξηγήσεις, χωρίς όμως να γνωρίζουν τον ουσιαστικό λόγο.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας “Αναγνώστης” επικοινώνησε με τον Διευθυντή της Α/βάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας κ Σ.Γαβρήλο, ο οποίος δήλωσε οτι:“Δεν υπάρχει θέμα. Δεν έχει γίνει έγγραφη καταγγελία απο το σύλλογο γονέων του δημοτικού σχολείου ή απο κάποιο γονέα παρα μόνο προφορική διαμαρτυρία ορισμένων γονέων του σχολείου”

Σύμφωνα με τον Κ.Γαβρήλο, σε περίπτωση που υπάρξει διάσταση απόψεων μεταξύ δασκάλων και γονέων ενός σχολείου, τότε αναλαμβάνει να επιληφθεί του θέματος ο Διευθυντής του Σχολείου ή ο σχολικός σύμβουλος.
anagnostis

Δεν υπάρχουν σχόλια: