Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Καμία σχέση με την οργάνωση του Παλαμήδειου δρόμου οι τοπικοί φορείς

Την αποκλειστική ευθύνη του αγώνα είχε η Γ.Ε.Α λέει η Τσιτουρίδου
Διευκρινίσεις μέσω δελτίου τύπου έστειλε η Πρόεδρος της ΓΕΑ Ελβίρα Τσιτουρίδη, όπου βάζει τα πράγματα σε μια τάξη, όσον αφορά τις ευθύνες, για το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη στον 41ο Παλαμήδειο δρόμο και τα επεισόδια που είχαν σαν αποτέλεσμα ..........


να δυσφημιστεί η πόλη του Ναυπλίου και η διοργάνωση του αγώνα.


Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά το δελτίο τύπου της ΓΕΑ:

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ . 41ος ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Την Κυριακή 24 - 11 - 2013 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την 'Αλωση του Παλαμηδείου διεξήχθη ο γνωστός πια σε όλους II Παλαμήδειος δρόμος που τον διοργάνωσε το σωματείο μας [ Γ.Ε.Α] σε συνεργασία με την περιφέρεια ΙΙελ/σου , το Δήμο Ναυπλιέων , τον ΔΟΠΙΙΑΤ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ανατολικής Πελοποννησου .

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ

Οι τοπικοί φορείς [ Περιφέρεια , Δήμος Ναυπλιέων , ΔΟΠΠΑΤ δεν έχουν καμία σχέση με την οργάνωση του αγώνα , την αποκλειστική ευθυνη του οποίου είχε η Γ.Ε.Α. σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ και τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΚΡΙΤΩΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΕΛ/ΣΟΥ η οποία φαινόταν ευκολότατη λόγω εμπειρίας και καλής προετοιμασίας των οργανωτών .

[Αίτημα προς την Τροχαία με ενημέρωση της διαδρομής προς την Αστυνομία , ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , παρουσία γιατρού, ικανός αριθμός κριτών - ένας ανά 200 μέτρα ,και δύο τεχνικών.

Με τη βοήθεια των τοπικών φορέων προμήθεια κυπέλλων ,μεταλλίων , διάθεση πούλμαν , από Λουτράκι και Γαλατά και άλλα.

Το κακό όμως έγινε στην 1" εκκίνηση Κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων στο κομβικό σημείο της Ενδεκάτης , όπου ο ορισμένος κριτής δεν έστρεψε τις αθλήτριες προς την οδό Σιδηράς Μεραρχίας αποκλεισμἐνης , από την Τροχαία από αυτοκίνητα και λόγω αδυναμίας της Τροχαίας να διαθέσει προπορευόμενη μηχανή .

Έτσι οι αθλήτριες πήραν την οδό 'Αργους συνοδεία ασθενοφόρου και γιατρού και τις παρέλαβαν σε διαφορα σημεία αυτοκίνητα προπονητών και γονέων της Γ.Ε.Α. και άλλων συλλόγων .
Λυπούμαστε και ζητούμε συγνώμη από τους γονείς για την αγωνία που πέρασαν που ήταν και δική μας αγωνία .
Λυπούμαστε γιατί χωρίς να είναι υπαίτιοι δέχθηκαν επίθεση από κάποιους γονείς ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τάσος Χειβιδόπουλος και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Δημήτριος Κωστούρος.
Ευχόμαστε να μην επαναληφθεί τέτοιο γεγονός όπως δεν έχει συμβεί στις προηγούμενες 40 διοργανώσεις του Παλαμηδείου Δρόμου που είχαν παντοτε επιτυχία .

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΕΑ
ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΕΛΒΙΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: