Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Νέο κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τη χώρα - Ποιες περιοχές θα χτυπήσουν τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες

Απότομα θα χαλάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Τετάρτης, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν από το μεσημέρι σε όλη τη χώρα και εντονότερα ........


στις δυτικές και νότιες περιοχές.
Συγκεκριμένα:
Σήμερα Τετάρτη τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην Πελοπόννησο και σε όλο το Ιόνιο, εκτός από την Κέρκυρα και σταδιακά από το βράδυ θα επεκταθούν στη Στερεά, την Αττική, την Εύβοια, ενώ αργά τη νύχτα, έντονα καιρικά φαινόμενα θα σημειωθούν στις Δυτικές Κυκλάδες και τη Δυτική Κρήτη.
Αύριο Πέμπτη προβλέπονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο εκτός της Κέρκυρας, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, τη Στερεά, την Αττική, την Εύβοια και την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και σταδιακά το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα. Ωστόσο τα έντονα καιρικά φαινόμενβα θα εξασθενησουν γρήγορα στο Ιόνιο και μέχρι το βράδυ και στις ηπειρωτικές περιοχές, τις Σποράδες, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.
Την Παρασκευή, τα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν στα Δωδεκάνησα και στις νοτιότερες περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου, μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες του Σαββάτου, οπότε και θα εξασθενήσουν εντελώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: