Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Οι Μόντι Πάιθον επιστρέφουν ύστερα από 30 χρόνια!

Οι θρυλικοί Monty Python επιστρέφουν ως ομάδα, για πρώτη φορά ύστερα από 30 χρόνια, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη στο BBC ο Τέρι Τζόουνς, σκηνοθέτης, σεναριγράφος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη της παρέας των βρετανών κωμικών που άφησαν εποχή με ...........


το ανατρεπτικό χιούμορ τους.

«Θα επανενωθούμε! Αυτή τη στιγμή προετοιμάζουμε ένα θεατρικό σόου, είναι αλήθεια!» τόνισε ο 71χρονος Τζόουνς.

Ο Τζον Κλιζ, ο Τέρι Γκίλιαμ, ο Ερικ Αϊντλ, ο Τέρι Τζοόυνς και ο Μάικλ Πέιλιν - όλοι στην όγδοη δεκαετία της ζωής τους - θα δώσουν συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στο Λονδίνο στη διάρκεια της οποίας θα ανακοινώσουν περισσότερες πληροφορίες για τα σχέδιά τους.

Μόνος απών θα είναι ο Γκρέιαμ Τσάπμαν, το έκτο μέλος των Μόντι Πάιθον που πέθανε το 1989 από καρκίνο. Ο Τσάπμαν είχε ενσαρκώσει μεταξύ άλλων τον «Μεσσία» στο ανεπανάληπτο φιλμ «Ενας προφήτης, μα τι προφήτης!» (1979).

«Είμαι ενθουσιασμένος. Ελπίζω να κερδίσουμε πολλά χρήματα. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να ξεπληρώσω την υποθήκη του σπιτιού μου», σημείωσε πάντα με αυτοσαρκασμό ο Τζόουνς.

Ο Ερικ Αϊντλ έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter: «Συνάντηση των Πάιθον σήμερα το πρωί. Ανυπομονώ. Η συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη απ’ ό,τι φαίνεται θα μεταδοθεί απευθείας από το Sky News».

Η τελευταία φορά που οι πέντε κωμικοί είχαν συνεργαστεί ήταν το 1983 στη ταινία «Το νόημα της ζωής», την οποία είχε σκηνοθετήσει ο Τέρι Τζόουνς.

Οι Μόντι Πάιθον έγιναν γνωστοί με την τηλεοπτική σειρά «Το ιπτάμενο τσίρκο των Μόντι Πάιθον», που μεταδιδόταν από το BBC από το 1969 ως το 1974.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: