Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Όλα έτοιμα για το μεγάλο αγώνα Διομήδης- RK Nexe

Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο επαναληπτικό αγώνα της ομάδας μας απέναντι στην Κροατική RK Nexe, για τον 2ο γύρο του Ευρωπαϊκού EHF Cup. Ο αγώνας θα γίνει  Κυριακή 20 Οκτωβρίου στις 18.30 στο.....


ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο Νέας Κίου και όλοι ευχόμαστε ο Διομήδης να μπορέσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή και να προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17.00 και η είσοδος των θεατών θα γίνει από τις δύο πλαϊνές εισόδους του Κλειστού και όχι από την κεντρική. Στη διάθεση του κοινού θα είναι και το πάρκινγκ του δημοτικού σχολείου, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ασφαλής και άνετη στάθμευση των αυτοκινήτων.
Παράκληση της Διοίκησης του Διομήδη είναι η προσέλευση των φίλων και φιλάθλων να είναι όσο το δυνατόν πιο έγκαιρη (περίπου 1 ώρα πριν), προκειμένου να μην υπάρξει συνωστισμός και προβλήματα με την ταξινόμηση των θεατών στις κερκίδες.
Προμηθευτείτε άμεσα τα εισιτήριά σας για τον αγώνα, μέσω των μοναδικών προσφορών που έχει εξασφαλίσει για εσάς η διοίκηση του Διομήδη και οι οποίες είναι οι εξής:
  • Οι κάτοχοι VIP εισιτηρίων διαρκείας έχουν ελεύθερη είσοδο.
  • Οι κάτοχοι απλών εισιτηρίων διαρκείας, τα οποία δεν περιλαμβάνουν τους Ευρωπαϊκούς αγώνες, μπορούν να προμηθευτούν εκπτωτικό εισιτήριο στην προνομιακή τιμή των 5 euro, με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας στην είσοδο του γηπέδου την ημέρα του αγώνα.
  • Μεμονωμένο απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα στην προνομιακή τιμή των 10 euro μόνο.
  • Online παραγγελία μέσω της υπηρεσίας μας OMADANET.GR, με την μοναδική προσφορά του ενός εισιτηρίου ΔΩΡΟ στα τρία εισιτήρια που θα παραγγείλετε.
Εισιτήρια θα υπάρξουν και στην είσοδο του Κλειστού Γυμναστηρίου της Νέας Κίου, από τις 17.00 (όσα έχουν απομείνει από το άθροισμα εισιτηρίων διαρκείας και προπώλησης).
Επίσης, επωφεληθείτε της μοναδικής προσφοράς του Διομήδη, όσον αφορά την επετειακή φανέλα της ομάδας, παραγγέλνοντας μέχρι και αύριο το απόγευμα τη δική σας μοναδική εμφάνιση, με δώρο την εκτύπωση του ονόματος που επιθυμείτε (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: