Παρασκευή, 25 Οκτωβρίου 2013

Ο Σ.ΚΩΤΣΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΚΙΟ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολλά ακούγονται και γράφονται τις μέρες αυτές για το θέμα της μεταφοράς και επεξεργασίας των στερεών αποβλήτων της περιοχής , που δεν αφήνουν βέβαια κανένα αδιάφορο, πολύ περισσότερο μάλιστα την παράταξή μας.

Εμείς λοιπόν παραστήκαμε και ακούσαμε την Δευτέρα (21/10) στην Τρίπολη .........


από «πρώτο χέρι» την ενημέρωση της προσωρινής αναδόχου ΤΕΡΝΑ ΑΕ για τη διαδικασία, τις προτάσεις, τις ενστάσεις και τα ερωτήματα, πολλά απ΄τα οποία έχουν μείνει όντως ακόμη αναπάντητα.

Για την επιλογή/πρόταση της ΤΕΡΝΑ ΑΕ, μιας περιοχής της Ν.Κίου για την δημιουργία Σ.Μ.Α. (Σταθμού Μεταφόρτωσης Απορριμάτων) βέβαια κανένας δεν πανηγυρίζει, ούτε εφησυχάζει.

Παρότι όλοι οι δημότες ξέρουν για την αναρμοδιότητα του Δήμου στο θέμα και την αποκλειστική διαχείρισή του από την Περιφέρεια, εμείς στο Δημοτικό Συμβούλιο Αργους –Μυκηνών ως μοναδική άμεση αντίδρασή μας, οφείλουμε με τα υπάρχοντα σοβαρά επιχειρήματα να βρούμε κοινούς και αποδεκτούς διαδικαστικά τρόπους ή προτάσεις τυχόν αλλαγής της θέσης αυτής ή σε αντίθετη περίπτωση να περιορίσουμε στο ελάχιστο τις κάθε είδους επιβαρύνσεις, με αντίστοιχα τυχόν ωφέλη .

Όμως οι εν τω μεταξύ γενικόλογες καταγγελίες οι ασαφείς αφορισμοί με επικοινωνιακά τρικ οι συνεχείς τηλεορακισμοί και οι προσπάθειες δημιουργίας κλίματος γενικευμένης αντίδρασης για ευνόητους αλλά όχι ουσιαστικούς λόγους, δεν μας βρίσκουν σύμφωνους σ΄ ένα θέμα που χρονίζει και μας καίει.

Αλλιώς όλα αυτά θα μας οδηγούν εκούσια ή ακούσια σε αναβολές ή ματαιώσεις και θα ρίχνουν «νερό στο μύλο» εταιρικών αντιδικιών και πολλαπλών συμφερόντων, τα οποία εμείς επ΄ ουδενί πρόκειται να ακολουθήσουμε ούτε και να εμπλακούμε.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...