Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΔΙΟΜΗΔΗΣ-ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ...

Η φετινή επετειακή εμφάνιση της ομάδας μας είναι ομολογουμένως μια από τις ομορφότερες στην ιστορία του Συλλόγου μας, αφού η εταιρία παραγωγής της (KEMPA) έβαλε όλο το μεράκι και την αισθητική της, προκειμένου να δημιουργήσει μια φανέλα που να αρμόζει στο μεγάλο όνομα του Διομήδη.
Τώρα, μπορείς και εσύ να προμηθευτείς ..........


την επετειακή εμφάνιση της ομάδας μας και να κάνεις την παρουσία σου πολύ πιο αισθητή στο γήπεδο και -γιατί όχι- και στην καθημερινή σου βόλτα.
Για τους φίλους λοιπόν που θέλουν να δημιουργήσουν και να προμηθευτούν την φανέλα του Διομήδη, υπάρχουν οι εξής προνομιακές ιδιότητες:
Επιλέγεις το μέγεθος της φανέλας που σου ταιριάζει και έχεις τρεις επιλογές: Να αναγράφεται στο πίσω μέρος το όνομα του παίκτη που επιθυμείς, να μην αναγράφεται τίποτα στο πίσω μέρος ή να έχεις την ιδιότητα να γράψεις εσύ το όνομα, το επώνυμο ή το σλόγκαν που επιθυμείς!
Η μοναδική αυτή προσφορά συνοδεύεται και από μια προνομιακή τιμή των 40 ευρώ (αν δεν υπάρχει κανένα τύπωμα στο πίσω μέρος) ή 45 ευρώ (με τύπωμα που εσύ επιθυμείς).

Αν μάλιστα παραγγείλεις την φανέλα σου μέχρι και τον επαναληπτικό εντός έδρας αγώνα με την Κροατική RK NEXE, τότε ο Διομήδης σου κάνει δώρο το τύπωμα και την αποκτάς με 40 ευρώ.

Για πληροφορίες και παραγγελίες μπορείτε να καλέσετε στο 2751029418 και 6932239830 ή με mail στο marketing@diomidis-handball.gr , όπου θα δηλώνετε το ονοματεπώνυμό σας, το όνομα για τύπωμα (αν επιθυμείτε τύπωμα) και το μέγεθος της φανέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: