Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Β.Πιλιγκίκος:«Όσο το δυνατόν πιο ψηλά»

Για το καλό ξεκίνημα της ομάδας του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής μίλησε στο gazzetta.gr ο αντιπρόεδρος του Παναργειακού Βαγγέλης Πιλιγκίκος.

Το μέλος της διοίκησης των «λύκων» αναφέρθηκε στις τρεις συνεχόμενες νίκες, τα φαβορί ανόδου, αλλά και .............


στον κόσμο της ομάδας.

Ο Παναργειακός έχει ξεκινήσει την εφετινή χρονιά με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια. Που μπορεί η ομάδα να φτάσει;

«Εμείς προσπαθούμε για το ότι καλύτερο στηριζόμενοι στα δικά μας παιδιά, έχοντας κάνει μόλις τρεις μεταγραφές και με τον Γιάννη Δουβίκα στον πάγκο που ξέρει καλά την ομάδα».

Θεωρείτε ότι μπορείτε να μπείτε σφήνα στα φαβορί και να διεκδικήσετε την άνοδο;

«Αυτό θα φανεί από την δουλειά των παικτών και του προπονητή. Σε περίπτωση που η άνοδος έρθει δεν θα πούμε όχι. Στόχος του Παναργειακού είναι να κυνηγήσει την άνοδο μιας και έχουμε εμπιστοσύνη στα δικά μας παιδιά».

*Η συνέντευξη δόθηκε στον Άκη Παπαβλασόπουλο

Το μέχρι τώρα καλό ξεκίνημα που πιστεύετε ότι οφείλεται;

«Στον προπονητή μας, στα δικά μας παιδιά, τις τρεις μεταγραφές που έγιναν το καλοκαίρι, αλλά και στο καλό κλίμα που υπάρχει με τη διοίκηση να βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας».

Έχετε υπηρετήσει την ομάδα από διάφορα πόστα και γνωρίζετε πολύ καλά την κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο. Που μπορεί να φτάσει ο Παναργειακός με τη μέχρι τώρα εικόνα του;

«Όσο το δυνατόν πιο ψηλά, προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που της ανήκει».

Ποιές ομάδες πιστεύετε ότι είναι τα φαβορί για την άνοδο;

«Τα φαβορί ανόδου με βάση τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δεν μπορείς να τα κρίνεις.
Η Καλαμάτα έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες. Ο Παναρκαδικός νίκησε με δυσκολία τον Πανναυπλιακό που εφέτος δεν πάει και τόσο καλά.
Την Κυριακή παίζουμε εντός έδρας με την Αχαϊκή η οποία είναι μια νέα ομάδα και δεν την έχουμε δει. Είναι νωρίς για συμπεράσματα».

Ποιοί ήταν οι λόγοι που οδήγησαν τον Παναργειακό έπειτα από δύο χρόνια παρουσίας του στη Γ΄ Εθνική στον υποβιβασμό του στο Περιφερειακό;

«Η κακοδιαχείριση της διοίκησης Δάρρα. ήρθαν κάποιοι ξένοι παίκτες οι οποίοι δεν κάνουν καλό στην ομάδα με αποτέλεσμα να διαταραχτεί το κλίμα στην ομάδα».

Ποιά είναι η στάση του κόσμου σχετικά με την ομάδα. Στέκεται αρωγός στην προσπάθεια της διοίκησης;

«Ο κόσμος είναι πολύ κοντά μας και ζητάει το βήμα παραπάνω από την ομάδα.
Αξίζει να αναφέρω πως τα χρήματα που χρειάζονται προκειμένου να βγει η τρέχουσα σεζόν ένα μεγάλο μέρος έχει βάλει ο κόσμος του Άργους, η διοίκηση αλλά και ο Δήμος που όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και εφέτος έχει σταθεί αρωγός στην προσπάθεια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: