Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Συνελήφθη γνωστή τραγουδίστρια για παροχή "προσωπικών" υπηρεσιών

Λίγο μετά την άφιξή τους στο αεροδρόμιο Χανίων συνελήφθησαν μία 31χρονη τραγουδίστρια από την Αθήνα και ένας 29χρονος Ρεθυμνιώτης, ο οποίος φέρεται να την έφερε για... τουρνέ στην Κρήτη.

Ωστόσο δεν επρόκειτο για εμφανίσεις σε κάποιο νυχτερινό κέντρο του νησιού, αλλά ............


για παροχή... "προσωπικών" υπηρεσιών, και μάλιστα με αντίτιμο 11.000 ευρώ για τρεις ημέρες!

Το ραντεβού κλείστηκε μέσω ίντερνετ, από αστυνομικό της ΑΔ Χανίων και η σύλληψη έγινε μόλις πάτησαν το πόδι τους επί κρητικού εδάφους και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο, όπου έγινε η καταβολή των χρημάτων σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Σε έρευνα που έγινε στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν ερωτικά βοηθήματα και ένα ζευγάρι ροζ χειροπέδες.

Σύμφωνα με την αστυνομία εξετάζεται η συμμετοχή τους σε κύκλωμα πορνείας και θα αποσταλούν αρμοδίως...

Σε ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ αναφέρεται:

"Συνελήφθη, στις 24.09.2013, το απόγευμα στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 29χρονος ημεδαπός, για μαστρωπεία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία, σε βάρος 31χρονης ημεδαπής, για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Ειδικότερα, μετά από σχετική ανάρτηση σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα του διαδικτύου, μέσω της οποίας παρέχονταν η δυνατότητα πραγματοποίησης ερωτικών ραντεβού σε πολίτες έναντι χρηματικής αμοιβής, διενεργήθηκαν συντονισμένες αστυνομικές ενέργειες, από τις οποίες προέκυψε ότι η 31χρονη, παρείχε ερωτικές υπηρεσίες έναντι αμοιβής.

Την 31χρόνη μετέφερε στα ραντεβού ο 29χρονος, ο οποίος παρέλαβε συμφωνηθέν χρηματικό ποσό για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών της 31χρονης και συνελήφθη.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του 29χρονου, με το οποίο μετέφερε την 31χρονη στο προσυμφωνηθέν σημείο της συνάντησης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν :

Δύο (2) πτυσσόμενα στιλέτα,
Ένας (1) φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και
Τρία (3) κινητά τηλέφωνα, ως μέσα επικοινωνίας για την τέλεση αξιόποινων πράξεων.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων".
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: