Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΑΣΟΚ Αργολίδας για Χρυσή Αυγή

Σταθερή και αδιαπραγμάτευτη θέση του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι η δημοκρατική και πολιτική σταθερότητα , η δικαιοσύνη και η εξάλειψη φαινομένων βίας, φόβου, ρατσισμού και εκτροπής από την δημοκρατική πορεία.
Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα ενεργοποίησε θεσμικά αντανακλαστικά που προβλέπονται από .......


το σύνταγμα και τους νόμους και την αντιμετώπιση ως εγκληματικής οργάνωσης της ναζιστικής Χρυσής Αυγής , όπως εδώ και μήνες προτείνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλος με ενιαία στάση των κομμάτων του συνταγματικού νόμου πριν την πλήρη αποθράσυνση της.

Σε καμία περίπτωση η οικονομική κρίση δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι για κρίση δημοκρατίας . ‘’ Το βάθεμα πλάτεμα της Δημοκρατίας ‘’ ήταν σύμφωνα με τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου η πηγή έμπνευσης για εξάλειψη του μετεμφυλιοπολεμικού κλίματος της μισαλλοδοξίας και την σφυρηλάτηση της εθνικής ενότητας και της λαϊκής κυριαρχίας .

Εμείς ως ΠΑΣΟΚ Αργολίδας πιστοί στις παραπάνω αρχές και καλούμε όλους τους δημοκρατικά σκεπτόμενους πολίτες της Αργολίδας να απομονώνουν να αποδοκιμάζουν να καταγγέλλουν και να καταπολεμήσουν εγκληματικά φαινόμενα , διχαστικές πρακτικές και φασιστικές εκδηλώσεις απαξίωσης του δημοκρατικού μας πολιτεύματος και του κοινοβουλευτισμού.

Η σιωπή πρέπει να σπάσει και το φίδι του ναζισμού να χτυπηθεί καίρια, οριστικά και αποτελεσματικά.

Οι δύσκολες οικονομικές συγκυρίες δεν προσφέρονται για μονομερή κομματική εκμετάλλευση, αλλά για ενότητα και ενιαία αντιμετώπιση εγκληματικών μορφωμάτων που ιστορικά εκμεταλλεύονται τη φτώχεια, το πόνο, την απελπισία και την ανεργία.

Με σειρά πρωτοβουλιών που αναλαμβάνουμε ως ΠΑΣΟΚ Αργολίδας θα κρατάμε την ελπίδα ζωντανή και τους πολίτες σε εγρήγορση έτσι ώστε οι παλιοί να μη λησμονούν τις θηριωδίες των ναζί και οι νεότεροι να μαθαίνουν και να αντιμετωπίσουν τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής .

Δεν είναι καθόλου τυχαία η στοχοποίηση του ΠΑΣΟΚ από την Χ.Α. , αφού το ΠΑΣΟΚ αποτελεί το προπύργιο για την σύγχρονη δημοκρατική πορεία, πολιτική σταθερότητα και εθνική ενότητα στη Ελλάδα. Είναι τιμή μας να μας πολέμα η νεοναζιστική αύτη οργάνωση.

Ο λαός γνωρίζει ότι η δημοκρατία σέβεται όσους την σέβονται και σε καμία περίπτωση δεν περισσεύει σεβασμός και ανοχή για τους νεοναζί και την Χρυσή Αυγή.

Ν.Ε.ΠΑΣΟΚ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: