Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργία σήμερα Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου. Ποιοι απεργούν

Διαβολοβδομάδα ξεκινά αφού οι συνδικαλιστικοί φορείς του δημόσιου τομέα είναι αποφασισμένοι για δυναμικές κινητοποιήσεις.

Σήμερα Δευτέρα έχει αποφασιστεί στάση εργασίας όλων των εργαζόμενων στο Δημόσιο, από τις 11:30 το πρωί έως το τέλος .........


της βάρδιας, που προκήρυξε την Κυριακή η ΑΔΕΔΥ. Στις 12:00 το μεσημέρι σήμερα, η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει απεργιακό συλλαλητήριο στα Προπύλαια.

Γενική πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία έχει προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ για την Τετάρτη και Πέμπτη, 18 και 19 Σεπτεμβρίου με αφορμή τη διαθεσιμότητα, τις αποχωρήσεις και τις περικοπές στο δημόσιο.. Την Τετάρτη η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσει και συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.30 π.μ., ενώ στο συλαλλητήριο της ΑΔΕΔΥ θα συμμετάσχει με 4ωρη στάση εργασίας (11:00-15:00) και η ΓΣΕΕ εκφράζοντας την αλληλεγγύη της στο δοκιμαζόμενο δημοσιοϋπαλληλικό κόσμο .

Πενθήμερες επαναλαμβανόμενες οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία


Από σήμερα Δευτέρα, επίσης, ξεκινούν πενθήμερες κυλιόμενες απεργίες οι εργαζόμενοι στα ασφαλιστικά ταμεία, στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού και στις υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας διαμαρτυρόμενοι για την ένταξη 618 εργαζομένων σε καθεστώς κινητικότητας.

Πενθήμερες επαναλαμβανόμενες οι καθηγητές, 48ωρη οι δάσκαλοι

Η ΟΛΜΕ έχει εξαγγείλει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες αρχής γενομένης από σήμερα, ενώ 48ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί Δευτέρα και Τρίτη μετά τη λήξη της οποίας θα επανακαθορίσουν τη στάση τους.
Οι δάσκαλοι, ωστόσο, δεν συμπορεύονται με την ΟΛΜΕ και αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν 48ωρη απεργία στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχει εξαγγείλει η ΑΔΕΔΥ για όλο το Δημόσιο.

Τριήμερη απεργία των νοσοκομειακών γιατρών από 17 ώς 19 Σεπτεμβρίου

Αναστάτωση επικρατεί και στον χώρο της Υγείας. Οι νοσοκομειακοί γιατροί κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, αντιδρώντας στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων και στην κινητικότητα του προσωπικού, κηρύσσοντας τριήμερη πανελλαδική απεργία από την Τρίτη 17 έως και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: