Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Βάσεις 2013: Πιθανότητα την Πέμπτη τα αποτελέσματα

Αγωνία έχει πλημμυρίσει τους 100.000 υποψήφιους για την Ανώτατη Εκπαίδευση, καθώς πλησιάζει η μέρα που θα ανακοινωθούν οι βάσεις.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πιθανότητα να δοθούν στην δημοσιότητα την Πέμπτη. Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση να πάρει .............


παράταση έως την Παρασκευή, καθώς εντοπίστηκαν κάποια λάθη από το υπουργείο κατά την διασταύρωση των στοιχείων στις λίστες των υποψηφίων για τις Στρατιωτικές Σχολές και τώρα οι εργαζόμενοι τρέχουν και δεν φτάνουν…

Σε κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εκπαιδευτικοί

Αγωνία όμως ζουν και 5.000 καθηγητές που έχουν ζητήσει να μεταταχθούν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, για να αποφύγουν την διαθεσιμότητα.

Η λίστα των μετατασσόμενων εκπαιδευτικών αναμένεται να ανακοινωθεί εντός της ημέρας, ενώ εντός της ημέρας συνεδριάζει και το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ με σκοπό να υπάρξει μια πρώτη «σφυγμομέτρηση» για το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων μέσα στον Σεπτέμβριο.

Όσον αφορά τις μετατάξεις των εκπαιδευτικών πάντως στην διαδικασία συμμετείχαν περίπου 5.500 καθηγητές για 4.500 θέσεις.

Η δυνατότητα αίτησης δόθηκε στο σύνολο των εκπαιδευτικών και όχι μόνο στους πλεονάζοντες. Έτσι, δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κενές θέσεις εργασίας στο τέλος!
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: