Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Άθλια πρόκληση Μιχαλολιάκου για Αντετοκούνμπο

Κάθε όριο ξεπέρασε ο πάντα προκλητικός γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή παρομοίωσε, ούτε λίγο ούτε πολύ, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο με «χιμπατζή».

Οταν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής.............


 «Επί του πιεστηρίου» έδειξαν στον κ. Μιχαλολιάκο τη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Μέγαρο Μαξίμου, ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής απευθυνόμενος σε έναν από αυτούς του ζήτησε να πει απ' έξω το επίθετό του και σημείωσε πως «αν μπορέσετε να το πείτε τότε να τον πείτε και Ελληνα». Παράλληλα, ενώ παραληρούσε, διερωτήθηκε αν υπάρχουν πολλοί με ανάλογα επίθετα που έχουν πολεμήσει στο έπος του 1912 ή του 1940.

Οι αντιδράσεις από την πλευρά των δημοσιογράφων ήταν έντονες, ωστόσο ο κ. Μιχαλολιάκος συνέχισε να προκαλεί λέγοντας πως «και στον ζωολογικό κήπο άμα δώσετε σε έναν χιμπατζή μια μπανάνα και μια σημαία Ελληνας θα είναι».

Οταν οι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να τον... συνετίσουν λέγοντάς του ότι είναι προκλητικός, ο κ. Μιχαλολιάκος τόνισε ότι γεννήθηκε για να είναι προκλητικός, καθώς και ότι ο «καλός θεούλης» έχει χωρίσει τον κόσμο και κάνει διακρίσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: