Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

«Μήδεια» σκότωσε το ενός έτους παιδί της στο Διδυμότειχο

Νέο σοκ με σύγχρονη «Μήδεια» συγκλονίζει την κοινή γνώμη, αυτή τη φορά στο Διδυμότειχο.

Πρόκειται για μια 21χρόνη μητέρα που ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το μόλις ενός έτους βρέφος της μέσα στο σπίτι τους το μεσημέρι της Δευτέρας, κάτω από άγνωστες ..............


μέχρι στιγμής συνθήκες.

Το άτυχο μωράκι μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου διαπιστώθηκε απλώς ο θάνατός του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έρευνα και νεκροτομή που έγινε στο νοσοκομείο, ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι γιατροί ειδοποίησαν αστυνομικούς του τοπικού τμήματος Ασφάλειας ότι το βρέφος είχε υποστεί κακοποίηση από την οποία επήλθε ο θάνατος και η 21χρονη μητέρα συνελήφθη αμέσως.

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, η παιδοκτόνος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι την έκανε να ξυλοκοπήσει τόσο βάναυσα τον ίδιο της το γιο.

Η 21χρονη οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας και πήρε προθεσμία 24 ωρών για να απολογηθεί στον ανακριτή, ενώ η κατηγορία που αντιμετωπίζει είναι της πρόκλησης θανατηφόρας βλάβης σε βρέφος. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί παίρνουν καταθέσεις από το συγγενικό της περιβάλλον και τους γείτονες προσπαθώντας να διαπιστώσουν πώς και γιατί έγινε το κακό.
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: