Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2013

Νεκρός στρατιώτης από την ανατροπή άρματος μάχης

Ενας στρατιώτης έχασε τη ζωή του, όταν το ερπυστριοφόρο όχημα που οδηγουσε ανετράπη σε παράδρομο της Εθνικής Οδού Αθηνών - Λαμίας και έπεσε σε χαράδρα.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, στις 05:50 περίπου, στην παράπλευρη οδό της ...............


εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της περιοχής Συκάμινο, ερπυστριοφόρο όχημα Μ113, εξετράπη της πορείας του έπεσε σε χαράδρα και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού του στρατιώτη (ΠΝ) Ε. Κ.

Το ερπυστριοφόρο όχημα συμμετείχε σε φάλαγγα οχημάτων του 575 Τάγματος Πεζοναυτών, η οποία κινείτο με προορισμό τον Λιμένα Ωρωπού, λόγω της συμμετοχής των τμημάτων σε Εθνική Τακτική Άσκηση Μετά Στρατευμάτων.

Για το περιστατικό έχει διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση και προανάκριση από τα αρμόδια στρατιωτικά όργανα. Στον τόπο του δυστυχήματος μετέβη ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Αθανάσιος Τσέλιος για να συντονίσει τις έρευνες.

Η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του θανόντος.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...