Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Ραντεβού μέσω του facebook κατέληξε σε δολοφονία

Eξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία του 30χρονου, που είχε βρεθεί φιμωμένος και δεμένος μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη, πριν από λίγες εβδομάδες. Δράστες είναι τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τρεις άνδρες και μία γυναίκα.Eξιχνιάσθηκε η ανθρωποκτονία ..........


του 30χρονου, που είχε βρεθεί φιμωμένος και δεμένος μέσα στο σπίτι του στη Δάφνη, πριν από λίγες εβδομάδες. Δράστες είναι τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τρεις άνδρες και μία γυναίκα.

Ο ένας άνδρας και η γυναίκα συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προερχόμενοι από τη Γερμανία, όπου είχαν διαφύγει. Όπως προέκυψε από την έρευνα, κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, την οποία αποφάσισε και οργάνωσε η 24χρονη, από κοινού με τους τρεις συνεργούς της.

Η 24χρονη γυναίκα γνώρισε το θύμα, μέσω ηλεκτρονικού «chatroom» στο facebook, έγιναν φίλοι και αφού πληροφορήθηκε την καλή οικονομική του κατάσταση, μαζί με τους υπόλοιπους δράστες αποφάσισαν να επιδιώξει να τον συναντήσει με στόχο να τον ληστέψουν. Την ημέρα της ληστείας, η γυναίκα πήγε στο σπίτι του θύματος και άνοιξε την πόρτα στους συνεργούς της. Οι δράστες, εισήλθαν στην οικία του θύματος και όσο ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο, με αποτέλεσμα το θάνατο του.

Στην κατοχή των δραστών που συνελήφθησαν και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36.414,65 ευρώ και κοσμήματα, τα οποία προέρχονται από τη ληστεία – ανθρωποκτονία, καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα. Οι συνεργοί τους αναζητούνται.

Πηγή: ΑΜΠΕ
skai

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...