Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Eurovision 2013: Η πρώτη πρόβα της Ελλάδας!

Εντυπωσιασμένοι και έτοιμοι δηλώνουν οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας, μετά την πρώτη πρόβα του Alcohol Is Free στη σκηνή της Eurovision!

«Έπρεπε να προσέχουμε ένα σκαλοπάτι που υπάρχει στη σκηνή, αλλά το βρήκαμε και τέρμα τα δίφραγκα. Του πήραμε τον αέρα, με την δεύτερη, τρίτη φορά τελείωσε. Είμαστε πανέτοιμοι!», είπε ο ρεμπέτης, ..............


προσθέτοντας πως το τρικ με τα LED στα μουσικά όργανα ήταν ιδέα της χορογράφου Μαρίας Λυραράκη.

Αστειευόμενος, ο Αγάθωνας είπε ότι στις συνεντεύξεις δεν θα μιλάει επειδή δεν ξέρει Αγγλικά, αλλά μόνο θα... γελάει όταν γίνεται κάποιο αστείο, ενώ πρόσθεσε πως η γυναίκα του έμεινε σπίτι για να προσέχει το νοικοκυριό.

«Εμείς προσαρμοζόμαστε παντού, δεν έχουμε πρόβλημα. Ήταν πολύ όμορφα και όλα είναι στημένα και οργανωμένα πολύ καλά», είπε από την πλευρά του ο «εγκέφαλος» των Koza Mostra.

Όπως πρόσθεσε ο Ηλίας Κόζας, η ελληνική αποστολή δεν δίνει σημασία στα στοιχήματα: «καλά κάνετε και βλέπετε τα προγνωστικά. Μας ενδιαφέρει να πάμε καλά, αλλά δεν θα παίξουμε αυτό το παιχνίδι γιατί είναι άλλος ο σκοπός μας. Εμείς ήρθαμε εδώ για να μας δείτε και να χαρείτε κι εμείς να το χαρούμε και να χαρούμε όλοι μαζί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...