Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Doodle 4 Google 2013 - «Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα»

Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα είναι ο τίτλος αυτού του πολυ Ελληνικού doodle που σχεδίασε ο μικρός μαθητής Αστέριος Ρέυνικ, ο οποίος νίκησε τον διαγωνισμο Doodle 4 Google.

Ο μικρός μαθητής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου, έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Google ο οποίος ήταν ανοιχτός ............


για όλους τους μαθητές στην Ελλάδα, από 6 ως 18 ετών. Σκοπός του διαγωνισμού ήταν να ενθαρρύνει τους μαθητές να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργικότητά τους για να σχεδιάσουν το λογότυπο της Google. Το θέμα του φετινού διαγωνισμού είναι «Η Ελλάδα μου» και θα πρέπει το doodle το οποίο θα σχεδιάσουν οι μαθητές να αντικατοπτρίζει την δική τους άποψη για την Ελλάδα.

Η Ελλάδα μου, ήλιος και θάλασσα, ξεχώρισε σε ψηφοφορία που είχε διάρκεια από 15 Απριλίου - 7 Μαΐου 2013.

Η τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή πραγματοποιήθηκε στις 13 Μαΐου 2013 και σημερα ο νικητής θα απολαμβάνει την πρώτη θέση για 24 ώρες στην πρώτη σελίδα της μεγαλύτερης μηχανής αναζήτησης.

Ο τελικός νικητής επίσης, θα κερδίσει:

Ένα Chromebook
Ένα Wacom tablet
Μια μπλούζα με το doodle το οποίο σχεδίασε
Ένα ταξίδι στην Αθήνα για να παρακολουθήσει την τελετή ανακοίνωσης του τελικού νικητή στις 13 Μαΐου 2013 (για περισσότερες πληροφορίες δείτε τους όρους συμμετοχής)

Αυτή λοιπόν είναι η Ελλάδα μέσα από τα μάτια του μικρού Αστέριου από το Λιτόχωρο ...
Μια όμορφη Ελλάδα με το μπλε της θάλασσα και τον λαμπερό της ήλιο
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: