Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

«Σκανδάλισε» τη Βουλή το κολλητό μπλουζάκι της Ραχήλ Μακρή

Συστάσεις για τις ενδυματολογικές επιλογές των βουλευτών έκανε ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Καλαντζής, με αφορμή την εμφάνιση της βουλευτού των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή.

Η βουλευτής των ΑΝΕΛ ανέβηκε στο βήμα της Βουλής φορώντας ................


πράσινη φούστα και μπλούζα στην οποία απεικονιζόταν μία γυναικεία μορφή.

Μετά και τη χθεσινή συνεδρίαση στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής και «επειδή το θέρος θα μας αναγκάσει όλους να αντιμετωπίζουμε την εμφάνισή μας διαφορετικά», ανέφερε ο κ. Καλαντζής, «θα παρακαλούσα -δίχως να αναφέρομαι σε κανέναν συγκεκριμένα- να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί γιατί μας παρακολουθούν όλοι». «Η εμφάνισή μας δεν είναι αυτό σίγουρα που χαρακτηρίζει την πολιτική μας εμφάνιση ή τη δημοκρατική συμπεριφορά, αλλά καλό είναι να συνοδεύεται το καλοκαίρι με μια άλλη είδους εμφάνιση».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το άρθρο 75 του Κανονισμού της Βουλής, στις συνεδριάσεις οι βoυλευτές oφείλoυν: α) να εμφανίζoνται και να συμπεριφέρoνται με τρόπo πoυ να ανταπoκρίνεται πρoς τη σoβαρότητα τoυ επιτελoύμενoυ έργoυ β) να απoφεύγoυν ενέργειες πoυ παρενoχλoύν την άνετη διεξαγωγή των εργασιών και γ) να συμβάλλoυν καθένας ατoμικά στην ευπρεπή εμφάνιση της Boυλής.
imerisia

Δεν υπάρχουν σχόλια: