Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013

Παίκτες του Διομήδη τα παιδιά που τραυματίστηκαν στο πρωινό τροχαίο

Παίκτες της ομάδας χάντμπολ του Διομήδη είναι τα παιδιά που τραυματίστηκαν στο πρωινό τροχαίο στον περιφεριακό του Άργους,στην διασταύρωση-καρμανιόλα στο ύψος του 2ου Δημοτικού σχολείου.
Στην επίσημη ιστοσελίδα του Διομήδη αναφέρεται ότι:Φοβερό δυστύχημα είχαν σήμερα το πρωί οι παίκτες του Συλλόγου μας ............


Λευτέρης και Αλέξανδρος Κρεμαστιώτης, με σοβαρό τραυματισμό.

Ο Λευτέρης Κρεμαστιώτης βρίσκεται αυτή την στιγμή στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο στην Τρίπολη, καθώς έχει υποστεί πολλαπλά τραύματα στο πρόσωπό του, ενώ ο αδερφός του Αλέξανδρος βρίσκεται στο Νοσοκομείο Άργους, όπου εγχειρήστηκε επιτυχώς, καθώς είχε σπάσει τον γοφό του. Οι γιατροί που παρακολουθούν τον Λευτέρη δεν έχουν δώσει ακόμα την έγκρισή τους για επέμβαση, όμως αυτό θα γίνει από ώρα σε ώρα.

Συγκεκριμένα, οι αδερφοί Κρεμαστιώτη σήμερα το πρωί μετέβαιναν με το μηχανάκι τους προς το σχολείο τους (1ο Λύκειο) για τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Στον περιφερειακό δρόμο, στο ύψος του 2ου Δημοτικού Άργους, αυτοκίνητο το οποίο έβγαινε από τις γραμμές στην πλευρά του γηπέδου του Ξεριά, παραβίασε το STOP και προσέκρουσε με μεγάλη δύναμη πάνω στο μηχανάκι των παικτών μας, με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση και τον τραυματισμό των παιδιών.

Από την πρώτη στιγμή, σύσσωμη η Διοίκηση και οι συμπαίκτες τους έσπευσαν για να ενημερωθούν για την κατάστασή τους, με έκδηλη την ανησυχία τους. Νεότερα, σχετικά με την εξέλιξη της υγείας τους θα έχουμε σε επόμενη ανάρτηση. Ευχόμαστε όλοι τα παιδιά να ξεπεράσουν κάθε κίνδυνο και να επιστρέψουν σιδερένιοι κοντά μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...