Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σ.ΚΩΤΣΟΒΟΣ:ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ – ΟΝΟΜΑΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ κ. ΔΗΜΑΡΧΕ

Έκπληκτοι οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τον δήμαρχο Αργους - Μυκηνών σε τοπικό κανάλι και σε εκπομπή γνωστής τηλεπαρουσιάστριας την Δευτέρα (13/5) το βράδυ, με το πρόσχημα της παρουσίασης της μελέτης ανάπλασης, να στρέφεται κατά πάντων που τον αντιπολιτεύονται για διάφορους λόγους και κατα διάφορα διαστήματα...


Καί όχι μόνον αυτό, οι χαρακτηρισμοί του που δήλωσε πως αφορούσαν σαφώς άτομα της αντιπολίτευσης ως κουκουλοφόρων, άνεργων, ρουφιάνων , εχθρών της πόλης, άσχετων κλπ αλλά και οι σαφείς απειλές μέσα από χωρίς ονοματεπώνυμο αλλά «φωτογραφικό» σκεπτικό, ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Για να τελειώνουμε λοιπόν, εμείς που είμαστε στην αντιπολίτευση, τον περιμένουμε να μας δηλώσει για τα όσα ανέφερε χθές, ονόματα & αποδείξεις, να πεί ποιοί τον εμπόδισαν να κάνει κάτι, ποιοί του αρνήθηκαν κάτι και δεν έγινε, ποιοί του «κάρφωσαν» και του σταμάτησαν νόμιμες ενέργειες, ποιοί είναι οι άνεργοι που αναζητούν πελάτες ή κονόμησαν απο την πολιτική, και για τα τόσα αλλα που ωρύετο στην εκπομπή , χωρίς μάλιστα αντίλογο... .

Όχι όμως πάλι γενικά και αόριστα. Τώρα πιά ΜΟΝΟΝ με ΟΝΟΜΑΤΑ και ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ για τον καθένα, που εννοεί και για το κάθε γεγονός που τον εμπλέκει και μας βομβάρδιζε -χωρίς ντροπή- προχθές.

Αν δεν το κάνει τότε είναι ένας κοινός συκοφάντης.

Δημοτική Παράταξη
ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: