Τετάρτη 22 Μαΐου 2013

Τόμας Πρωτόπαπας: Άγνωστες στιγμές από την ζωή του

Θλίψη και δάκρυα στα μάτια όλων σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Τόμας Πρωτόπαπα.

Ενός καταπληκτικού παιδιού όπως λένε όλοι όσοι τον γνώριζαν. Ο 25χρονος ηθοποιός έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz πολύ γρήγορα και ..........

 
κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να αποκτήσει φανατικό κοινό. Η εξωτερική του εμφάνιση και το λαμπερό του χαμόγελο έκαναν τις γυναίκες να... τρελαίνονται για εκείνον και να του εκφράζουν έντονα και έκδηλα τον θαυμασμό τους.


Η ζωή του Τόμας Πρωτόπαπα ξεκίνησε στις 19 Ιανουαρίου του 1988. Ήταν το δεύτερο παιδί του Γιάννη Πρωτόπαπα και της συζύγου του Άλισον. Οι γονείς του γνωρίστηκαν στο Λονδίνο όπου και είχε πάει ο πατέρας του για να σπουδάσει. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και έτσι αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια μαζί. Ο Τόμας Πρωτόπαπας ήταν το δεύτερο παιδάκι τους. Το πρώτο τους είναι ο Μάνος που είναι ένα χρόνο μεγαλύτερος.


Ο πατέρας του ηθοποιού μαζί με την οικογένειά του μετακόμισαν στην Αθήνα μόλις τρεις εβδομάδες μετά τη γέννηση του. Η μητέρα του εργάστηκε ως καθηγήτρια Αγγλικών στο ιδιωτικό σχολείο Αρσάκειο – Τοσίτσειο της Εκάλης, εκεί όπου και πήγαν σχολείο και οι δύο της γιοι.
Πώς ξεκίνησε όμως να ασχολείται με τον χώρο της showbiz;...


 διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: