Κυριακή, 26 Μαΐου 2013

Νέος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Σάκης Ιωαννίδης

Αλλαγή σκυτάλης στην προεδρία της ΟΝΝΕΔ, με τον Σάκη Ιωαννίδη να είναι ο νέος ηγέτης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, στη θέση του Ανδρέα Παπαμιμίκου. Ο κ. Ιωαννίδης ήταν ο μοναδικός υποψήφιος στην εκλογική διαδικασία, που διεξήχθη σήμερα Κυριακή για την ανάδειξη του νέου προέδρου της «γαλάζιας» νεολαίας.Ο Ιωαννίδης ήταν τελικά ο μοναδικός .............


υποψήφιος στην εκλογική διαδικασίαγια την ανάδειξη του νέου προέδρου της «γαλάζιας νεολαίας».

Στη δήλωσή του ο απερχόμενος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ανδρέας Παπαμιμίκος ανέφερε: «Με τη συμμετοχή 29.194 νέων σε όλη τη χώρα ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ.

Θέλω να συγχαρώ το νέο πρόεδρο της οργάνωσης Σάκη Ιωαννίδη και να του ευχηθώ καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του. Είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρει να πάει την οργάνωση ένα βήμα μπροστά και να αφήσει το δικό του στίγμα.

Ταυτόχρονα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα χιλιάδες μέλη της οργάνωσης που τρία χρόνια τώρα έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για τη διάδοση των ιδεών και των προτάσεών μας.

Αισθάνομαι κυρίως την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά που στήριξε εμπράκτως τη στρατηγική πολιτικοποίησης της ΟΝΝΕΔ και έδειξε εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου αλλά και στο σύνολο των στελεχών της οργάνωσης».
real

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...