Τετάρτη 17 Απριλίου 2013

Γυμνή για το Playboy η Tamara Ecclestone

Η Tamara Ecclestone απέδειξε ότι τα διαμάντια είναι πράγματι οι καλύτεροι φίλοι μιας γυναίκας, ποζάροντας γυμνή για πρώτη φορά στο δημοφιλές αντρικό περιοδικό Playboy.

Πολύτιμοι λίθοι καλύπτουν τα επίμαχα σημεία της κόρης του δισεκατομμυριούχου και ισχυρού άνδρα της Formula 1, Bernie Ecclestone, ενώ στο φόντο φιγουράρει το σήμα κατατεθέν ..........


του Playboy, το κουνελάκι... σε διαμαντένια εκδοχή.

Το περιοδικό φιλοξενεί ένα 8σέλιδο αφιέρωμα για την 28χρονη κοσμική, η οποία δήλωσε υπερήφανη για την υπέροχη φωτογράφιση.

"Ως γυναίκα, πιστεύω ότι πρέπει να αποδέχεσαι το σώμα σου και να αισθάνεσαι ότι είσαι όμορφη τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το Playboy είναι ένα μοναδικό περιοδικό που τα τελευταία 60 χρόνια έχει φιλοξενήσει μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου. Είναι μεγάλη μου τιμή που έγινα μέρος της κληρονομιάς του, στο τεύχος Μαΐου", δήλωσε η Tamara.





Στα τέλη Μαρτίου, το Playboy.com αποκάλυψε στο Instagram την πρώτη άτακτη φωτογραφία της Tamara, σχολιάζοντας: "Εμπρός... Μαρς! Playboy #Celebrity shoot with Tamara Ecclestone".




nooz

Δεν υπάρχουν σχόλια: