Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Εκλογές στον Εμπορικό Σύλλογο Άργους

Στις 17 Απριλίου 2013, ημέρα Τετάρτη, και από τις 12.00 π.μ. μέχρι τις 4.00 μ.μ. θα διεξαχθούν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Άργους, στα γραφεία του Συλλόγου Κορίνθου 48, έναντι του Επιμελητηρίου Αργολίδας, στον 1ο όροφο.

Οι εκλογές αυτές θα αναδείξουν...


το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, την ελεγκτική επιτροπή, και τους αντιπροσώπους μας στις Ομοσπονδίες που συμμετέχουμε.

Όπως είναι ξεκάθαρο οι εκλογές αυτές γίνονται μέσω ενός ζοφερού οικονομικού κλίματος που το βιώνουμε στις επιχειρήσεις μας καρτερικά εδώ και χρονιά.
Οι συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί για το εμπόριο είναι οι πλέον δυσχερείς, σε βαθμό που πολλές επιχειρήσεις έχουν κλείσει, ενώ απειλείται η βιωσιμότητα και πολλών εν λειτουργία επιχειρήσεων.
Υπό αυτές τις συνθήκες η ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των οργάνων του Συλλόγου είναι αυτή τη φορά πολύ πιο επιτακτική από κάθε άλλη φορά.
Γι αυτό ζητούμε να δηλώσετε την υποψηφιότητα σας για τη συμμετοχή σας, στα όργανα που θα προκύψουν από τις επερχόμενες εκλογές, ώστε να είναι δυνατή η όσο πιο λεπτουργική και αποτελεσματική λειτουργία αυτών.
Ταυτόχρονα ζητούμε από όλα τα άλλα μέλη να παραστούν μαζικά στις εκλογές ώστε να καταδείξουν ότι ο Εμπορικός Σύλλογος του Άργους αποτελεί ένα ισχυρό συνδικαλιστικό όργανο των συμφερόντων των εμπόρων της πόλης μας.
Η μαζική προσέλευση προσδίδει πολλαπλά οφέλη, διότι δίνει την δυνατότητα στο Σύλλογο για πολυμελή εκπροσώπηση στα ανώτερα συνδικαλιστικά του όργανα, στα οποία λαμβάνονται όλες οι σημαντικές αποφάσεις του κλάδου.
Ταυτόχρονα εξασφαλίζει αντίστοιχα οικονομικά οφέλη, απαραίτητα για την εύρυθμη λειτουργία του, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη διαπραγματευτική του ισχύ σε τοπικό και υπερτοπικό επίπεδο.
Συνάδελφοι όσοι επιθυμείτε να στελεχώσετε τα όργανα του Συλλόγου δηλώστε τη συμμετοχή σας στις εκλογές, μέχρι και την Τρίτη 9 Απριλίου 2013, στην εφορευτική επιτροπή των εκλογών.
Δείξτε με τη μαζική παρουσία σας στις εκλογές ότι η δυνατότητα μαζικής και δυναμικής έκφρασης και αντιπροσώπευσης σας, είναι η συλλογική σας εκπροσώπηση, από αυτούς που εσείς θα επιλέξετε και θα αναδείξετε ως τους καταλληλότερους για τη διαχείριση- μαζί με εσάς - των θεμάτων του Συλλόγου.


Η ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Χρονόπουλος Παναγιώτης τηλ.2751021850
Κατσάνου Κρυσαταλλία τηλ.27510 61940
Τζίμου Αναστασία τηλ.27510624

Δεν υπάρχουν σχόλια: