Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Δείτε το πιο συγκλονιστικό βίντεο με τις εκρήξεις στη Βοστώνη

Ντοκουμέντο από την τυφλή επίθεση στο Μαραθώνιο της Βοστώνης
Ο εικονολήπτης βρίσκεται πίσω από την γραμμή του τερματισμού και καταγράφει το τέλος της μαραθώνιας διαδρομής χιλιάδων αθλητών. Μαραθώνιος της Βοστώνης, ένας αγώνας που διεξάγεται αδιαλείπτως από το 1897.
Ολα φαίνεται να κυλούν ήσυχα. Είναι μια κρύα μέρα και φυσά πολύ. Παρ' όλα αυτά ...........


δεκάδες χιλιάδες κάτοικοι της πόλης παρακολουθούν το Μαραθώνιο.

Ξαφνικά ακούγεται μια τεράστια έκρηξη. Φωτιά και σύννεφο καπνού πίσω από το σημείο που είναι τοποθετημένες οι σημαίες όλων των χωρών. Η κάμερα της Boston Globe καταγράφει την κινητοποίηση των ανθρώπων. Κάποιοι τρέχουν μακριά. Άλλοι πηγαίνουν με ταχύ βήμα προς το σημείο της έκρηξης για να δουν τι συμβαίνει. Ακούγεται ο ήχος της δεύτερης έκρηξης. «Oh my God, oh my God», μονολογεί ο εικονολήπτης αυθόρμητα. «Είχαμε επίθεση», συνεχίζει.

Οι αστυνομικοί κοιτάζουν γύρω τους. Κρατούν τα όπλα τους. Προσπαθούν να βοηθήσουν τους πολίτες που έχουν χτυπήσει. Η κάμερα κάνει ζουμ στο σημείο που φαίνεται να είναι το επίκεντρο της έκρηξης. Από το παρακείμενο κτίριο έχουν σπάσει γυαλιά. Δείτε το πιο συγκλονιστικό από τα video που περιγράφει καρέ - καρέ την στιγμή της επίθεσης και καταγράφει το τι επακολούθησε.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: