Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Πρωταπριλιάτικο αστείο κατέληξε σε τραγωδία

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post, μία 18χρονη, η Tori Wheeler, κάτοικος σε περιοχή της Οκλαχόμα, αποφάσισε την Πρωταπριλιά να κάνει μία φάρσα στο αγόρι της. Έτσι λοιπόν, η κοπέλα του ανακοίνωσε πως είχε μείνει έγκυος.

Δυστυχώς όμως, ο σύντροφός της, ο Derek Bauer, δεν εκτίμησε ιδιαίτερα .............


το αστείο της Wheeler, και άρχισε να επιτίθεται φραστικά στη γυναίκα. Τα πνεύματα οξύνθηκαν και αυτή άρχισε να τον απειλεί με ένα μαχαίρι, μια πράξη για την οποία η γυναίκα αργότερα υποστήριξε πως έκανε για πλάκα.

Στη θέα του μαχαιριού, ο Bauer απείλησε την 18χρονη πως θα καλέσει την αστυνομία. Τότε η νεαρή κοπέλα έχασε την ψυχραιμία της και τον έκοψε στο πίσω μέρος του λαιμού. Οι Αρχές της Οκλαχόμα αναφέρουν πως, εκτός από το τραύμα στο λαιμό, το αγόρι της Wheeler είχε δύο σημάδια από δαγκωματιές. Η Tori Wheeler παραδέχθηκε πως ευθύνεται και για τις δαγκωματιές.

Η δράστης συνελήφθη από τις Αρχές και βρίσκεται υπό κράτηση με την κατηγορία της επίθεσης, ενώ το αγόρι της χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να κάνει επτά ράμματα για να κλείσει η πληγή που άνοιξε από την επίθεση με το μαχαίρι.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: