Τρίτη, 9 Απριλίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Β. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ Γ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος συνοδευόμενος από τον Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτή Αργολίδας, καθ. Γιάννη Μανιάτη, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών κ.κ. Γ. Ρεγκλείτη και Γ. Χατζηθεοδοσίου.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν, ............


από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ ο Φίλιππος Σαχινίδης και ο Θάνος Μωραΐτης, καθώς και ο Γραμματέας του Τομέα Επαγγελματικών Βιοτεχνικών Επιμελητηρίων (ΕΒΕ), Γιώργος Φραγκίδης.

Η διοίκηση του Επιμελητηρίου παρουσίασε τις προτεραιότητες του Επιμελητηρίου και τα προβλήματα του επαγγελματικού κόσμου της Αθήνας.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επανέλαβε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ υπέρ της ανάγκης να διαφυλαχτεί η αυτοτέλεια και η οικονομική υπόσταση των επιμελητηρίων ως νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και συμβούλων της Πολιτείας (εισφορά επιχειρήσεων) καθώς και τη θέση του ΠΑΣΟΚ για τη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, που είναι σύμφωνη με τη θέση του εμπορικού και επαγγελματικού κόσμου.

Συζητήθηκαν επίσης θέματα που αφορούν την αξιοποίηση των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, και γενικότερα τις επιχειρηματικού χαρακτήρα πρωτοβουλίες που μπορούν να αναληφθούν από τα επιμελητήρια προσφέροντας στις επιχειρήσεις-μέλη τους ιδέες για προγράμματα, clusters, συνέργειες, κοινές υποδομές, συνεργασίες με τράπεζες κλπ.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα έχει την ευκαιρία να απευθυνθεί ευρύτερα στα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου μέσα στις επόμενες εβδομάδες σε επίσκεψή του που θα οργανωθεί στο χώρο του Επιμελητηρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...