Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Η «ελληνίδα θεά» του Τσετσένου βομβιστή

Φανατικός των social media και ειδικότερα του twitter ήταν ο 19χρονος βομβιστής της Βοστώνης, που τελικά συνελήφθη βαριά τραυματισμένος το βράδυ της Παρασκευής.

Ο 19χρονος Τσετσένος, φαίνεται πως είχε τακτική επικοινωνία με μία Ελληνίδα, την Ε.Σ., συμφοιτήτριά του, στο ..........


Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης στο Ντάρτσμουθ. Σε μήνυμά του μάλιστα στις 25 Μαρτίου, ο Τσαρνάεφ την αποκαλούσε «ελληνίδα θεά».

«Είσαι πολύυυ πιο όμορφη φυσικά», την πείραζε στις 31 Μαρτίου, χωρίς φυσικά η κοπέλα να γνωρίζει πως ο διαδικτυακός της φίλος λίγους μήνες θα έβαφε με αίμα τον Μαραθώνιο της Βοστώνης.

Η νεαρή Ελληνίδα έχει πλέον σβήσει τους λογαριασμούς της τόσο στο Twitter όσο και στο Facebook, σύμφωνα με τα «Νέα».

Πολλές ώρες μετά την αιματηρή επίθεση στον τερματισμό του Μαραθωνίου της Βοστώνης ο 19χρονος τουίταρε τους εξής στίχους του Jay-Z: «Δεν υπάρχει αγάπη στο κέντρο της πόλης, άνθρωποι μείνετε ασφαλείς».

Μάλιστα συνέχισε να χρησιμοποιεί το λογαριασμό του στο Twitter και τις επόμενες ημέρες. Την Τρίτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα έγραψε: «Υπάρχουν άνθρωποι που γνωρίζουν την αλήθεια, αλλά μένουν σιωπηλοί και υπάρχουν άνθρωποι που μιλούν την αλήθεια, αλλά δεν τους ακούμε επειδή είναι η μειοψηφία».

Αίσθηση προκαλεί και ένα tweet που έκανε την Τετάρτη: «Είμαι ένας τύπος χωρίς στρες».

Τελευταία φορά φαίνεται να χρησιμοποίησε το λογαριασμό του στο Twitter την Πέμπτη, όταν και έκανε retweet από το Μουφτή Ισμαήλ Mεν, τον οποίο ο καταζητούμενος βομβιστής της Βοστώνης χαρακτήριζει ως «μουσουλμάνο λόγιο».
protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια: