Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Σε κώμα η 23χρονη Φαίη - Συνελήφθησαν δύο συγγενείς

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της 23χρονης Αθανασίας-Ευθυμίας Μπλαχά στη Νέα Μάκρη.

Η άτυχη κοπέλα, όπως σας γράψαμε και χθες, βρέθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου από την αδελφή της σε τραγική κατάσταση, πεσμένη στην άσφαλτο λίγα μέτρα μακριά ...............


από το σπίτι της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό.

Η 23χρονη καλλονή από εκείνη τη στιγμή νοσηλεύεται με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις σε κωματώδη κατάσταση στην εντατική.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι υπήρχε κρεβάτι και η κοπέλα μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική. Όμως οι γονείς της αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και ζητούν βοήθεια. Συγγενείς και φίλοι της Φαίης, όπως την φωνάζουν, σπαράζουν από τον πόνο: «Όσοι μπορούν ας βοηθήσουν», λέει κλαίγοντας ένας φίλος της οικογένειας.
Σύμφωνα με έναν γείτονα, η οικογένεια τα τελευταία χρόνια αντιμετωπίζει οικονομικό πρόβλημα και η μητέρα της 23χρονης Φαίης είναι άρρωστη.

Ο πατέρας της είναι ναυτικός συνταξιούχος και η Φαίη δούλευε περιστασιακά σε καφετέριες για να έχει το δικό της χαρτζιλίκι.

Η μόνη πληροφορία που γνωρίζουν είναι ότι την Παρασκευή το βράδυ η άτυχη καλλονή δέχτηκε ένα τηλεφώνημα και βγήκε για λίγο έξω από το σπίτι της.

Νέες εξελίξεις - Συνελήφθη η αδελφή της


Νέα εξέλιξη παίρνει η υπόθεση της 23χρονης καλλονής από τη Νέα Μάκρη.

Στον εισαγγελέα έχουν οδηγηθεί δύο συγγενικα πρόσωπα για ψευδομαρτυρία και για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας. Διευκρινίζεται ότι δεν κατηγορούνται για συμμετοχή στον ξυλοδαρμό αλλά για ψευδή κατάθεση.

Έχει εκδοθεί ακόμη ένταλμα σύλληψης για έναν φίλο της 23χρονης Φαίης που αναζητά η αστυνομία από το Σάββατο.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια: