Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Μέχρι το 2007 παρακολουθούσαν το τηλέφωνο του Καραμανλή

Το σκάνδαλο των υποκλοπών που είχε συνταράξει την ελληνική κοινωνία και την πολιτική ζωή του τόπου, επί πρωθυπουργίας Καραμανλή, αλλά και τα σενάρια, τα οποία ωστόσο φαίνεται να επιβεβαιώνονται για το σχέδιο δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού επανέρχονται ............


στην επικαιρότητα.

Ο ειδικός ανακριτικής που ερευνά την υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή ζήτησε την συνένωση των δύο υποθέσεων και την από κοινού ερευνά τους, καθώς εντόπισε στοιχεία ή σημεία που τις συνδέουν.

Η αποκάλυψη που έγινε μέσα από τις έρευνες – καθώς και οι δύο υποθέσεις βρίσκονται ακόμη σε έρευνα καθώς και ο φάκελος των υποκλοπών έχει ξανανοίξει – είναι σύμφωνα με πληροφορίες ότι το τηλέφωνο του Κώστα Καραμανλή παρακολουθούνταν ακόμη και μέχρι το 2007, ενώ ερευνάται και για το 2008.

Οι εξελίξεις αυτές επαναφέρουν τα σενάρια συνομωσιολογίας που ήθελαν τον πρώην πρωθυπουργό να δέχεται πιέσεις, ακόμη και για την ζωή του. Οι επαφές και οι συμφωνίες που επιχείρησε η τότε κυβέρνηση με την πλευρά του Πούτιν, ο οποίος βρίσκεται και πάλι στην επικαιρότητα της Ευρώπης με αφορμή την υπόθεση της Κύπρου, φαίνεται ότι δεν έβρισκαν σύμφωνους πολλούς. Από την έρευνα τέλος, έχει προκύψει ότι και η ύπαρξη πολλών εταιριών που λειτουργούσαν στη χώρα μας ως «βιτρίνα» των ανθρώπων που κρύβονταν πίσω από τις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων του πρώην πρωθυπουργού και των στενών συνεργατών του.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: