Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Η ενδεκάδα της Εθνικής με τη Βοσνία

Με 4-3-3 θα παραταχθεί κόντρα στην Βοσνία/Ερζεγοβίνη η Εθνική με Αβραάμ Παπαδόπουλο στην άμυνα, Χολέμπας (αριστερό χαφ) και Σαμαρά στην κορυφή της επίθεσης. Εκτός ο Γκέκας. Διαβάστε ποια είναι η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος.



Το σχήμα που δοκίμασε στην προπόνηση της Τετάρτης (20/3) θα εμπιστευτεί ο Φερνάντο Σάντος στην αποψινή αναμέτρηση με την Βοσνία/Ερζεγοβίνη στην Ζένιτσα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός θα χρησιμοποιήσει τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον Τζαβέλλα, τον Χολέμπας και τον Σαμαρά στην κορυφή αφήνοντας στον πάγκο τον Γκέκα.
Συγκεκριμένα, η Εθνική θα παραταχθεί με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια και τους Τοροσίδη (δεξιά), Τζαβέλλα (αριστερά), Αβραάμ Παπαδόπουλο-Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Στην μεσαία γραμμή μπροστά από την τετράδα της άμυνας θα είναι ο Τζιόλης, με τον Κατσουράνη δεξιά και τον Καραγκούνη αριστερά.

Στην τριάδα της επίθεσης ο Σάντος θα χρησιμοποιήσει τον Χολέμπας αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και τον Σαμαρά στην κορυφή.
sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια: