Σάββατο, 16 Μαρτίου 2013

Θρίλερ στις φυλακές Μαλανδρίνου! Όμηρους κρατά ο Ριζάι

Ένα θρίλερ εξελίσσεται αυτήν την ώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου. Ο κακοποιός Αλκέτ Ριζάι έχει δύο χειροβομβίδες και υποστηρίζει πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Κρατάει ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους τους οποίους χρησιμοποιεί ως ασπίδα και ........


προσπαθεί να φτάσει σ΄ενα σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρίσκεται στην είσοδο των φυλακών.
Μάλιστα, βρίσκεται στο φρουραρχείο, πέντε μέτρα μακριά από την πόρτα της εξόδου των φυλακών. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι κρατά ομήρους τέσσερις σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ενώ στο σημείο βρίσκοται και δύο ακόμη κρατούμενοι, όπου δεν έχει διευκρινιστεί εάν είναι και αυτοί όμηροι του Ριζάι ή αν επιχειρούν απόδραση μαζί του. Ζητάει να τον αφήσουν ελέυθερο αλλιώς απειλεί να τινάξει στον αέρα τις φυλακές.

Επίσης, δεν είναι ακόμη σαφές αν ο Αλκέτ Ριζάι κρατά στα χέρια του μια χειροβομβίδα ή μαχαίρι.

Στην περιοχή κατευθύνονται ισχυρές αστυνομικές ενώ έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στην εργασία τους και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Ήδη ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μάριος Σκανδάμης οδεύει προς τις φυλακές του Μαλανδρίνου, ενώ η ηγεσία του υπουργείου είναι ενήμερη και παρακολουθεί τις εξελίξεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ριζάι είχε αποπειραθεί μαζί με τον Βασίλη Παλαιοκώστα να αποδράσει με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ομάδες ΕΚΑΜ βρίσκονται ήδη στο σημείο και περιμένουν εντολή να εισβάλουν στις φυλακές.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...