Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» έως τις 30 Σεπτεμβρίου

Tην παράταση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για έξι μήνες, ως τις 30 Σεπτεμβρίου, αποφάσισαν, σε συνάντησή τους, ο υπουργός Εσωτερικών Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός .............


Εργασίας Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Η παράταση του προγράμματος θα γίνει με τροπολογία που θα κατατεθεί στη Βουλή την ερχόμενη Δευτέρα και θα χρηματοδοτηθεί από το Ασφαλιστικό Κεφάλαιο Αλληλεγγύης Γενεών (ΑΚΑΓΕ), όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας.

Η παράταση κρίνεται σκόπιμη προκειμένου να προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το διάδοχο πρόγραμμα «Κατ’ οίκον φροντίδα» που έχει ετοιμάσει το υπουργείο Εργασίας, «χωρίς», όπως αναφέρεται, «οι 80.000 ωφελούμενοι του προγράμματος να στερηθούν ούτε μια μέρα τις πολύτιμες υπηρεσίες που τους παρέχονται από τους 3.500 και πλέον εργαζομένους».

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας και του υπουργείου Εσωτερικών ευχαρίστησαν την ΚΕΔΕ και τους εργαζόμενους στο «Βοήθεια στο Σπίτι» για την έως τώρα συνεργασία και δεσμεύθηκε ότι αυτή η συνεργασία θα συνεχιστεί ώστε το διάδοχο σχήμα να ανταποκρίνεται πλήρως στις ανάγκες των ωφελουμένων.
tanea

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πώς έγινε αυτό χωρίς την παρέμβαση του Ηγέτη ΚΑΜΠΟΣΟΥ; Ειναι δυνατόν ; για ρωτήστε κάπου θάχει παρέμβει αυτός για να συνεχιστεί το πρόγραμμα. Αυτός δεν τρόμαξε την επίτροπο για να πληρωθούνε οι υπάλληλοι; Θα το άφηνε να τελειώσει;;;