Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων ένας από τους δράστες της ληστείας με θύμα την 25χρονη στα Ισθμια

Ένας από τους 11 δραπέτες των φυλακών Τρικάλων ταυτοποιήθηκε, σύμφωνα με την Αστυνομία, ως ένας εκ των δραστών της χθεσινής ένοπλης ληστείας σε ταβέρνα στην Παλαιά Εθνική Αθήνών-Θηβών και της καταδίωξης-ανταλλαγής πυροβολισμών που ακολούθησε με αποτέλεσμα .............


τον θανάσιμο τραυματισμό 25χρονης από Καλάσνικοφ.

Ο δράστης που ταυτοποιήθηκε είναι ο 36χρονος Μάρκο Κόλα (στη φωτογραφία), ένας από τους οκτώ δραπέτες που διαφεύγουν και ο οποίος είχε συλληφθεί στο παρελθόν, μετά από μάχη, στον Βύρωνα όπου και πάλι είχε σκοτωθεί από σφαίρες, αστυνομικών τότε, ένας πολίτης.

Ο 36χρονος ταυτοποιήθηκε από αποτύπωμα που βρέθηκε στην ταβέρνα στην οποία σημειώθηκε η ληστεία.



Το μεσημέρι της Κυριακής, εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο από αστυνομικούς το υπ' αριθμόν ΥΡΟ 1394 τζιπ μάρκας SUBARU, σε αγροτική περιοχή στον Σολωμό Κορινθίας.

Το όχημα δεν είναι καμένο και θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να εξεταστεί εξονυχιστικά από τους ειδικούς.

Από την ευρύτερη περιοχή, όπου βρέθηκε εγκαταλελειμμένο το όχημα, δεν έχει αναφερθεί κλοπή αυτοκινήτου, οπότε πιθανολογείται ότι τους δράστες ανέμενε συνεργός τους για να τους παραλάβει.

Η νεαρή λογίστρια επέστρεφε από το ξενοδοχείο στο οποίο εργαζόταν, στο σπίτι της στην Κόρινθο, όταν βρέθηκε στη μέση της συμπλοκής ανάμεσα στους κακοποιούς και τους αστυνομικούς.

Μια αδέσποτη σφαίρα από τη σφοδρή ανταλλαγή πυρών, εξοστρακίστηκε και διέγραψε απίστευτη πορεία μέχρι να καρφωθεί στην πλάτη της. Η σφαίρα που προερχόταν από το καλάσνικοφ του ενός κακοποιού εξοστρακίστηκε στην άσφαλτο, χτύπησε τον πίσω προφυλακτήρα, διέσχισε το πορτ μπαγκάζ, τρύπησε το πίσω κάθισμα, τρύπησε και το κάθισμα του οδηγού και καρφώθηκε στο σώμα της άτυχης γυναίκας.

Την ώρα του μοιραίου, η Κατερίνα μιλούσε με το φίλο της στο τηλέφωνο. Όπως γράφει το korinthostv.blogspot.gr η νεαρή κοπέλα έκανε δραματική έκκληση στο φίλο της για βοήθεια. «Έλα να με πάρεις, χτυπήθηκα, είμαι γεμάτη αίματα» του είπε και εκείνος ενημέρωσε φίλο του αστυνομικό προκειμένου να σπεύσει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει το βαρια τραυματισμένο κορίτσι.

Ο φίλος της κατευθύνθηκε στην τοποθεσία όπου η Κατερίνα βρισκόταν αιμόφυρτη και περίμενε μαζί της το ασθενοφόρο για περίπου 25 λεπτά.

Η κοπέλα μέσα στα αίματα διατηρούσε τις αισθήσεις της. Το ασθενοφόρο την οδήγησε στο Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου παρά την υπεράνθρωπη προσπάθεια των γιατρών, κατέληξε τα ξημερώματα.

Δεκάδες περιπολικά της Αστυνομίας, με τη συνδρομή ανδρών από δύο διμοιρίες της EKAM χτενίζουν τους κεντρικούς και περιφερειακούς δρόμους σε Αργολίδα και Κορινθία, πραγματοποιώντας συνεχείς ελέγχους σε διερχόμενους οδηγούς και εγκαταλειμμένα σπίτια και αγροικίες.

Μέχρι στιγμής οι τρεις δράστες, οι οποίοι είναι βαριά οπλισμένοι και φαίνεται ότι γνωρίζουν καλά την περιοχή, παραμένουν άφαντοι.
tanea

Δεν υπάρχουν σχόλια: