Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2013

Κλειστά μουσεία και αρχαιολογικοί χώροι έως τις 19 Μαρτίου

Κλειστά θα είναι τα μουσεία και οι αρχαιολογικοί χώροι έως και την ερχόμενη Τρίτη 19 Μαρτίου, καθώς οι εργαζόμενοι του πρώην ΥΠΠΟ κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, διεκδικώντας αυτόνομο υπουργείο Πολιτισμού και απόσυρση του προσχεδίου ...........


του Οργανογράμματος της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού.

Μετά τη χθεσινή Γενική Συνέλευση του Ενιαίου Συλλόγου Αττικής - Στερεάς και Νήσων αποφασίστηκε η πραγματοποίηση επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών, καθημερινών συγκεντρώσεων στις 8 πμ. και συνελεύσεων στο κεντρικό κτίριο του πρώην ΥΠΠΟ, στην οδό Μπουμπουλίνας, προκειμένου να καθορίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι την πορεία του αγώνα.

Το πρωί πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των εργαζομένων οι οποίοι στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο ενώ θα συμμετάσχουν και στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ το μεσημέρι.

Αύριο, οι εργαζόμενοι θα απεργήσουν μαζί με τον Σύλλογο Ελλήνων Αρχαιολόγων (ΣΕΑ), τον Σύλλογο Εκτάκτων Αρχαιολόγων (ΣΕΚΑ) και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Ιδιωτικού Δικαίου στο Δημόσιο (ΠΟΕΙΔΔ), ενώ την Παρασκευή 15 Μαρτίου, μετά τη συνέλευση, θα πραγματοποιηθεί πορεία εκεί όπου θα συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Μεταρρύθμισης ή (σε περίπτωση που δεν συνεδριάσει) έξω από την Ακρόπολη.
madata

Δεν υπάρχουν σχόλια:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...